Aculiecinieks uz Latvijas ceļa nofilmē bīstamu situāciju

tautaruna.lv 1.jūlijs 2021, 18:13
 
Attēlam ir ilustrativa nozīme / pexels.com
Kādas automašīnas vadītājs nofilmējis pārgalvīga BMW automašīnas vadītāja bīstamo manevru, ziņots sociālās vietnēs Instagram profilā Sadursme.lv.

Kā novērojams video, kāds pārgalvīgs automašīnas BMW x5 vadītājs cenšas nepiemērotā laikā apdzīt citus, radot bīstamu situāciju uz ceļa.

"Iesūtītājs min, ka 5 minūšu laikā bija arī otrs x5, kas apdzen, kad nevajadzētu. Braucam uzmanīgi!" - pie video norāda Sadursme.lv.
View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Tikmēr komentāros pie video cilvēki norāda, ka gadījumos, kad pārgalvīgs autovadītājs ir tieši pie BMW markas automašīnas stūres, tiek uzsvērta šī automašīna, kas nenotiekot gadījumos, ja pārgalvīgi brauc citu auto marku īpašnieki. Savukārt citi pat aizstāv BMW autovadītāju.

"Kā bembis, tā uzreiz piemin marku, bet kad jebkas cits- pārgalvīgs auto vadītājs," norādīts vienā no komentāriem.

"Nebraucu ar BMW, bet tie kuri var apdzīt un nebaidās to darīt un kam pietiek motora jaudas, to arī dara. Bīstamāki ir tie, kas raustās ar saviem mazlitrāžas auto. Sasēžas aiz fūrem kā aiz pīļu mammas un nevar apdzīt. Un brīdī, kad beidzot ir dūša, tad tik var redzēt dieva zīmes," uzskata komentāra autors.

"nejau pargalvīgs bmw, bet ceļu infrastruktūra ir galīgi garām," savu viedokli pauž cits komentētājs.

"Tieši otrādāk, BMW apdzen kā vajag - zina, ka pretim braucošais pavirzīsies," uzskata komentētājs.

Jau vēstīts, ka 42% autovadītāju atzīst, ka pēdējo 12 mēnešu laikā ir veikuši riskantus apdzīšanas manevrus uz ceļa, liecina Omnicom media group (OMG) veiktā Snapshots aptauja par automašīnu vadīšanas paradumiem un ceļu satiksmes drošību.

Lielākā daļa šoferu šādas situācijas bijuši vienu līdz divas reizes gadā (36%), kamēr 6% sevi pieskaita pie regulāriem riskantu apdzīšanas manevru veicējiem. Biežāk uz pieredzi veikt riskantus apdzīšanas manevrus norāda vīrieši - 47%. No spēkratus stūrējošām sievietēm uz to norādīja 34%.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas