VIDEO. "Krievijas bēgļi" Spānijā, Portugālē un citur Eiropā parāda savu patieso seju

tautaruna.lv 9.maijs 2023, 9:51
 
Scanpix
Šodien soctīklos izplatījušies vairāki video, kuros redzams, ka 9.maija demonstrācijas pilnīgi likumīgi norit gan Spānijā, gan Portugālē, gan Vācijā, gan citviet Eiropā.

Šie video ļaudīm liek aizdomāties, cik plaši pasaulē ir izplatījusies Putinu atbalstoša sabiedrība. Par to savā "Twitter" ierakstā vēsta arī Reinis Pozņaks: "Salaist Eiropā simtiem tūkstošu “no putina režīma bēgošos” krievus, kas gan tur var noiet greizi…."

Komentētāji ir sašutuši: "Ja ar tiem, kas "bēga" no Irākas un Lībijas nepietika, tad palīgā piebeigt stulbos eiropiešus atsūtīja "krievijas bēgļus". Latvijā jau arī netrūkst profesionālu un apordeņotu rāhabu, kam visviens kādus sveštautiešu iebrucējus še savilkt "patvērumā""

"Bet Spānijā vispār ar šo viņiem iet diezgan “jautri.. Jau kara sākumā uzreiz Katalonijā bija kolorādo uzplūdi.. tur kaut kas diezgan nopietni ar to diasporu nav kārtībā.."

Arī ziņas no Vācijas nav iepriecinošas. Cilvēki spriež, ka pati pretīgākā un par Putinu vistingrāk stāvošā ir tieši ārzemēs dzīvojošā krievu tauta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas