Žurnāliste Baiba Strautmane krīt tvitertautas nežēlastībā; "Baiba, nu pietiek!"

tautaruna.lv 9.maijs 2023, 15:15
 
pixabay.com
Žurnāliste Baiba Strautmane savā "Twitter" kontā kritizējusi Samāriešu kustības pārstāvja ārējo izskatu, par ko saņēmusi milzīgu sabiedrības nopēlumu.

Laikā, kad labais tonis ir būt saprotošiem un iecietīgiem pret blakus esošo cilvēku fiziskajiem trūkumiem, žurnāliste Baiba Strautmane "Twitter" ievietojusi ierakstu: "Latvijas Samariešu apvienībai būtu ar steigu jāmeklē kāds mazāk barots pārstāvis, vismaz attiecībām ar sabiedrību… ⁦Jā, dusmīga…"

Komentētāji, tostarp viņas kolēģi, savukārt kritizē Strautmanes attieksmi: "Protams, visiem ir tiesības uz viedokli, taču šis komentārs ir ļoti nekorekts. Pirmkārt - nevērtē vīru pēc cepures. Un liekais svars rodas dažādu iemeslu dēļ - neba nu obligāti tādēļ, ka kāds bezdarbībā smej un kūkas māgā stumj."

"Strautmanes kundze, ja Andris par šo Jūsu ierakstu vien vēlēsies celt prasību tiesā par goda un cieņas aizskaršanu, varētu netrūkt advokātu, kas viņu vēlēsies pārstāvēt."

"Vēlams kādu ar ilgstoša bada pazīmēm? Vai arī labi trenētu sportistu? Šis nav īpaši adekvāti, jo par katru izskatu var atrast kaut kādu komentāru. Arī jūsējo un manējo!"

"Baibu, tavi kompleksi spiežas pa vīlēm ārā. Lūdzu, pareflektē, kāpēc tev rodas vispār tādas domas. Nav veselīgi."

"Un Jums, Baiba Strautmane, ar steigu jāgriežas pie plastiskā ķirurga, tās briesmīgās grumbas sejā pamatīgi novērš uzmanību no Jūsu rakstītā! P.S. ļoti nekorekts, nekrietns, neētisks komentārs, ceru ka iedzēlu jo es arī - jā, dusmīga"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas