Vilis Daudziņš izglābj savu sievu Zani no nāves

tautaruna.lv 9.maijs 2023, 8:43
 
Emīls Desjatņikovs /F64
Aktrise Zane Daudziņa raidījumā “Kad viņas satiekas” atklāj, ka viņa par savu dzīvības glābšanu ir pateicīga savam vīram – Vilim Daudziņam. Viņa atminas kā reiz kādas peldes laikā, kad jūrā bijuši augsti viļņi, slīkusi, tieši Vilis esot bijis tas, kas Zani izglābis no slīkšanas.

Raidījuma vadītājas vēlējās Zani izjautāt par viņas attiecībām ar Vili, un kurš esot bijis tas brīdis, kad sieviete sapratusi, ka ar šo vīrieti ir gatava nodzīvot visu dzīvi. Ar smaidu sejā Zane dalījās kādā noslēpumā, ko agrāk nekur publiski nav teikusi.

Es varu izstāstīt vienu noslēpumu. Ir bijusi situācija dzīvē, kad es jūrā reāli slīku un Vilis mani izglāba. Tas bija brīdis, kad mums vēl nebija bērnu un mēs vēl nebijām precējušies tikai vēl draudzējāmies. Devāmies ciemos pie drauga Normunda, kurš dzīvoja Mellužos. Bijām izdomājuši iet peldēties. Atceros, ka tajā dienā bija lieli viļņi, un viens no tiem viļņiem man trāpīja pa muguru un iesita zem ūdens. Vilis to redzēja un peldēja pie manis, un vilka mani ārā!

Šis notikums viņai ir ļāvis vēl vairāk saprast, ka Vilis ir tas vīrietis, kuram viņa var uzticēt pat savu dzīvību!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas