VIDEO. "Kas deva atļauju šai Kremļa dzeguzei?" Ļaudis dusmojas par Rīgas centrā notiekošo prokrievisko mītiņu

tautaruna.lv 9.maijs 2023, 1:30
 
Tatjana Ždanoka / Foto: Ģirts Ozoliņš/F64
Šodien Rīgas centrā noritēja mītiņš, kurā plīvoja sarkani karogi, rēgojās lozungi un skanēja uzrunas par krievu tiesībām Latvijā.

Ieraksts krievvalodīgajā "Twitter": "Plānprātīgi vectētiņi un vecmāmiņas pulcējās Rīgas centrā uz prokrievisko mītiņu. Ikonas, sarkanie karogi, saukļi. Paskatieties uz šo šizofrēniju"

Ļaudis ir patiesi sašutuši un piesauc gan Rīgas domi, gan drošības instances:

"Sasodīts. Kā jūs ļāvāt tam notikt?"

"Kur ir Valsts policija? Saskaņā ar Publisku izklaides pasākumu un svētku pasākumu drošības likuma 4.1 panta pirmās daļas 4. punktu publiska pasākuma norises laikā aizliegts izmantot, arī stilizētā veidā, bijušās PSRS, bijušo PSRS republiku un nacistiskās Vācijas: - karogus,"

"Tiešām Rīgas dome šo šo atļāva?! Kas vispār, pie velna, notiek?"

"Kurš Rīgas Domē ir atbildīgs, ka deva atļauju šai Kremļa dzeguzei rīkot sarkano lupatu tusiņu? Citus gadus viņi šos 1. maija komunistiskās simbolikas tusiņus rīkoja nomaļākā vietā - Grīziņkalna parkā,"

"Pasākums apliecina, kurā virzienā skatās Latvijas krievu kopiena, kādas ir to vērtības un cik viņiem vispār (ne)interesē jebkāda integrācija sabiedrībā. SIF un Zaiga Pūce ir līdzatbildīgapar šo! Citādi ceru, ka Valsts drošības dienests vairs nebrīdinās LKS. Laiks to klopēt ciet!!!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:15

Jaunākās diskusijas