VIDEO. Ko skolotāji teica Kariņam? "Es nekad dzīvē vairs tik tuvu jums nestāvēšu, un paldies Dievam, ka tā"

tautaruna.lv 9.maijs 2023, 2:30
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Pedagogu streika laikā nofilmēts video, kurā kāda skolotāja sarunājas ar Kariņu par kompetencēs balstītās izglītības trūkumiem.

Ieraksts "Twitter" pie ievietotā video: "Tie četri ,vai pieci miesassargi raksturo piekara mīlestību, un savukārt arī pretēji pret latviešu tautu, bet tās štampveida ņirgājošās īsteni "blondā latvieša" atbildes balansē uz vājprāta robežas. Palīgskolas audzēknis arī Āfrikā būs tikai palīgskolas audzēknis."

Komentētāji neskopojas ar sarkastiskām piezīmēm: "Cerams, ka tie 5 miesassargi ir lepni par to, ka sargā Latvijas galveno ienaidnieku."

"Zin', kas ir vissliktākais - es to sūdu kādreiz ievēlēju. Balsoju par Vienotību, jo "Kariņš taču Latvijai sliktu nenodarīs un ar krieviem nekad nebūs uz vienu roku". Mja.... piedodiet. Kas viņam tie par desmitiem miljonu kredītiem pie krievu oligarhiem, kāds zin?"

"Šausmas! Kādi mulķi! Kariņš, Čakša, Bērziņa! Bet pašvērtējums neadekvāti augsts! Milzu augstprātība…Viņiem tiešām liekas, ka ir,,elite”-īpašie! Kaut pilnīgi neorientējas NEVIENĀ jautājumā, un ne jau tikai izglītībā un medicīnā! Patiesībā -aroganti tukši àksti."

"Kas tie par slimu suņu murgiem?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas