Uģis Kuģis liek dēlam ēst pārpalikumus no mūka šķīvja

tautaruna.lv 9.maijs 2023, 14:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Ģimeņu attiecību realitātes šova “Ģimene burkā” viena no netipiskākajām ģimenēm noteikti ir Kuģi, kuri dzīvo pēc krišnaītu tradīcijām un likumiem. Šonedēļ pie ģimenes ir ieradušies ciemos mūki, un tas vien paredz virkni ar dažādām paražām un noteikumiem, kas ir jāievēro, kā piemēram, jaunākais dēls Atuls tiek barots no pārējo mūku pārpalikumiem.

Uģis Kuģis ir Latvijā zināmākais krišnaīts, kas ar augsti paceltu galvu popularizē savu pārliecību un aicina ikvienu viņam pievienoties. Vēl nesen daudzus pārsteidza viņa saldētavas saturs, tur nepilnu gadu stāvēja jaunākā dēla placenta, kas šobrīd ir atradusi savu vietu - Ragaciemā, aprakta zem zemes.

Šajā nedēļā pārsteigumi turpinās, jo pie Kuģu ģimenes ciemos ir ieradušies mūki, kuru ciemošanās paver jaunas tradīcijas. Kā piemēram, Uģis savu mazāko dēlu baro ar katra mūka ēdiena pārpalikumiem, kas atrodami uz šķīvja.

Jā, esmu par to domājis, ko cilvēki padomās, kad redzēs, ka Atuls ēd no citu mūku šķīvjiem. No higēniskā viedokļa cilvēki nesapratīs līdz galam, bet mūsu kultūrā ir pieņemts, ja apēd svēta cilvēka pārpalikumus, tu saņem viņa karmu!

Toties Linda vispār nedrīkst sēdēt pie viena galda ar ciemiņiem.

Es neēdu kopā ar mūkiem, jo esmu sieviete. Viņi ir mūki, un kā mēs to saprotam, viņi nedzīvo ģimenes dzīvi, viņi ar sievietēm nekontaktējas, tāpēc tas nebūtu ētiski pareizi ar viņiem sēdēt pie viena galda.

Vairāk par krišnaītu tradīcijām, skaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

9.maijs 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas