Ugunsdzēsēju necilvēcīgā rīcība rada sašutumu kolēģu vidū; tiek iesaistīta policija

tautaruna.lv 3.februāris 2023, 10:30
 
pexels.com
ASV policija spiesta veikt izmeklēšanu saistībā ar vairākām sūdzībām par ugunsdzēsēju rīcību, vēsta "The Sun".

Kā vēsta medijs, tad policija ir saņēmusi ziņu, ka Dorsetas un Viltšīras ugunsdzēsēju brigādes vīrieši darba laikā nodarbojas ne tikai ar nelikumīgām, bet tajā pašā laikā arī necilvēcīgām, nehumānām lietām.

Tiek apgalvots, ka ugunsdzēsēji darba laikā, auto avāriju vietās, fotogrāfē sieviešu līķus un ar bildēm dalās kopīgā čatā.

Kā tiek vēstīts, tad uzņemtie attēli tiek pārsūtīti kopējā "WhatsApp" čatā. Parādoties jaunām negadījumu vietu fotogrāfijām, ugunsdzēsēji izsaka dažādus pazemojošu komentārus par bojā gājušajām sievietēm.

Par notiekošo anonīmi policijai ziņoja viens no brigādes darbiniekiem. "Es esmu redzējis, ka viņi komentē auto avārijās cietušo sieviešu apakšveļu."

Tikmēr kāda cita ugunsdzēsēja minēja, ka atbrīvojot bojā gājušo līķus, viņiem vajadzētu justies nomulīgi, nepatīkami, nevis to uzskatīt par izklaidi un fotogrāfēt mirstīgās atliekas, lai par tām pēcāk pasmietos.

Šobrīd arī pats ugunsdzēsēji depo, attiecīgās bridgādes pārstāvji, ir uzsākuši savu neatkarīgo izmeklēšanu, jo izskanējusi informācija, ka šie paši ugunsdzēsēji savā kolēģēm izteikuši nepiedienīgus komentārus, piedāvājumus.

Neskatoties uz būtiskajām apsūdzībām, visi iesaistītie ugunsdzēsēji turpina pildīt dienesta pienākumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas