Slavena ASV modele solās aizsūtīt Putinam savu kailfoto, ja viņš izpildīs viņas lūgumu

tautaruna.lv 3.februāris 2023, 15:15
 
SCANPIX/PA Wire/PA Images
Slavenā amerikāņu modele Kaprise Burē Krievijas iebrukumu Ukrainā ir nosodījusi jau kopš pirmajām kara dienām. Viņa vairākkārt ir aicinājusi arī Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu pārtraukt asinsizliešanu, taču tas nav devis nekādus rezultātus, vēsta UNIAN.

"Daily Mail" raksta, ka "The Lair" pirmizrādē modele publiski solījusies nosūtīt Putinam savu kailfoto, ja viņš pātrauks karu pret Ukrainu.

"Es domāju, ka es varētu nosūtīt Putinam vēstuli, apsolot viņam savu kailfoto, ja viņš pārtrauks karu Ukrainas. Ja tas spētu apturētu karu, es to darītu," sacīja modele.

Viņa piebilda, ka dzirdējusi baumas, ka Putins jau ir miris. Un tas viņā izraisa bailes, jo tas nozīmē, ka Krievija karo pret Ukrainu arī bez Putina.

Ar ko Kaprise Burē ir slavena?

Savas karjeras laikā Bure ir parādījusies uz vairāk nekā 250 žurnālu vākiem - tostarp "Vogue", "Cosmopolitan", "Esquire", "Maxim", "FHM" un "Sports Illustrated". "News of the World" viņu nosauca par seksīgāko sievieti pasaulē, "GQs" un "Maxim International"- par gada sievieti. Viņa arī filmējusies reklāmās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:30

Jaunākās diskusijas