No Jelgavas slimnīcas pazūd vīrietis; viņu meklē jau trīs mēnešus

tautaruna.lv 3.februāris 2023, 1:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Janvārī Mārtiņam Lācim palika 37 gadi, bet kopā ar ģimeni savus svētkus vīrietis neatzīmēja. Kopš pagājušā gada oktobra beigām ne draugi, ne tuvinieki viņu vairs nav satikuši. Mārtiņš bija nonācis Jelgavas slimnīcā, un tā bija arī pēdējā vieta, kur vīrietis redzēts. Tagad ģimene lūdz līdzcilvēku palīdzību vīrieša atrašanā, vēsta "Degpunktā".

Sandras dēls Mārtiņš pagājušā gada 29. oktobra vakarā devās uz veikalu, kas ir vien divu minūšu attālumā no mājām. Tomēr īsā pastaiga izvērtās par ģimenes pārdzīvojumiem jau trīs mēnešu garumā. Vīrietim bija epilepsijas lēkme, viņš pakrita uz ielas un tika nogādāts slimnīcā. Pēc dažām stundām medicīnas iestādi Mārtiņš ir pametis. To, vai viņu palaiduši mediķi, vai vīrietis pats vēlējies doties prom, šobrīd Sandra īsti nezina. Pēdējos divus gadus vīrietis nodevās ne tam labākajam dzīvesveidam, tomēr mājās vienmēr atgriezās.

“Meklējām paši, domājām varbūt kaut kur ir. Atradām cilvēku, kurš varēja mūs izvadāt pa vietām, kur viņš dzēra. Izprašņājām draugus. Pēc trim nedēļām sapratām, ka nav labi,” stāsta pazudušā mamma Sandra.

Ceļš no Jelgavas slimnīcas līdz mājām Vidus ielā ar kājām mērojams gandrīz stundu. Pa ceļam jāšķērso arī Lielupe. Ģimene domā, ka Mārtiņš krītot sasitis galvu un, iespējams, vīrietim atkal kļuva slikti. Varbūt viņš vairs nav sapratis, kur atrodas.

Vīrieša ģimene lūdz līdzcilvēku palīdzību un aicina atsaukties ikvienu, kas varētu sniegt noderīgu informāciju par mīklaino pazušanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas