Talantu šova dalībnieks priekšnesuma laikā aizdedzina Saimonu Kauelu

tautaruna.lv 3.februāris 2023, 11:30
 
PA/Scanpix/Leta
Šobrīd Lielbritānijā tiek filmēta jaunā "Britain’s Got Talent" sezona. Tas ir talantu šovs, kurā cilvēki žūrijas un skatītāju vērtējumam rāda savas unikālās spējas un prasmes. Britu mūzikas producents Saimons Kauels ir viens no žūrijas locekļiem. Pavisam nesen, kāda burvju mākslinieka priekšnesuma laikā, Saimons piedzīvoja nervus kutinošu situāciju, vēsta medijs "Mirror".

Uz skatuves kāpjot noslēpumainam, maskā tērptam burvju māksliniekam, Saimons tika aicināts piedalīties viņa priekšnesumā.

Kā ziņo medijs, tad burvju mākslinieks priekšnesuma laikā neko nekomentēja jeb nerunāja, tāpēc nebija zināms, kas notiks uz skatuves.

Burvju mākslinieks lika Saimonam apsēties uz skatuves novietotajā krēslā. Uzliekot Saimonam galvā kapuci, burvju mākslinieks to aplēja ar nezināmas izcelsmes šķidrumu, kas kā izrādās bija šķiltavu šķidrums.

Pēc tam Saimona galva tika ielikta kastē ar atvērtu priekšpusi, lai skatītāji varētu redzēt, kas notiek iekšā kastē. Veicot visas šīs darbības, notika šokējošākais. Burvju mākslinieks kastē, kurā atradās Saimona galva, aplieta ar šķiltavu šķidrumu, iemeta aizdedzinātu sērkociņu. Likumsakarīgi, ka Saimona galva aizdegās.

"Skatītāji kliedza, tiesneši kliedza un piecēlās no savām vietām, visi bija apstulbuši. Liesmas tika apdzēstas, un Saimons, izskatoties nedaudz satriekts, piecēlās, pārējie tiesneši atviegloti nopūtās, kad viņš atgriezās atpakaļ pie kolēģiem," stāsta kāds skatītājs, notikuma aculiecinieks.

Pēc piedzīvotā izbīļa Saimons sacīja, ka viņš juta, ka viņam tiek uzliets virsu nezināmas izcelsmes šķidrums, bet viņam nebija ne jausmas, ka tas bija šķiltavu šķidrums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas