Kambalas meitām trauku mazgāšana rada psiholoģisku traumu; viņas prasās pie psihologa

tautaruna.lv 3.februāris 2023, 8:20
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Visai skandalozā Kambalu ģimene šajā nedēļā savā ģimenes dzīvē risina jautājumus par tīrību un kārtību. Nav noslēpums, ka Kaspars kā tēvs ir visai stingrs Olgas meitu audzināšanā, un bieži vien nonāk kofliktā ar viņām. Vienā no šīs nedēļas “Slavenības. Bez filtra” epizodēm Loreta Kambala apgalvo, ka viņai vajag psihologu, jo mājas darbu izpilde ir sods.

Kambalu ģimenē pēdējā laikā ir papildinājusies, jo ciemoties turpina Kaspara brāļa dēli. Vienā vakarā Olga visai kuplajai saimei ir pagatavojusi vakariņas un ģimene sēžas pie galda. Vērīgākie skatītāji būs pamanījuši, ka Kaspara brāļa dēliem ļoti patīk ciemoties pie Kaspara, un šajā reizē puikas bija īpaši priecīgi par gardajām Olgas vakariņām. Kaspars zina, ka svarīgs ir komandas darbs un piekodina katram savu šķīvi pēc vakariņām nomazgāt pašam. Lai viss būtu kārtībā par atbildīgo tiek iecelta Kambalu vecākā meita Lukērija, kurai būs jāuzrauga šis process. Šis mazais uzdevums šķietami par grūtu izrādās Kambalu meitām, kuras pēc šīs sarunas lūdz psihologu. Tikmēr mazajiem brāļa dēliem nomazgāt traukus nesagādā nekādas problēmas.

“Teorētiski, psihologu vajadzētu man” - saka Kaspars Kambala. “Labi ka šeit ir vēl divi čaļi, savādāk man vienam tik galā ar piecām estragēnām būtnēm būtu grūti.” Kaspars piebilst, ka meitenēm vajag vienkārši izrunāties.

“Viņām ir trauma, ka es lieku mazgāt traukus, kārtot māju un rūpēties, lai te visādi sūdi nemētājas apkārt. Loreta ir izlasījusi kaut kādā TikTokā, ka katram vajag savu psihologu…vajag aiziet sevi nodarbināt ar kaut ko, lai nav laika domāt par šādām muļķībām!”

Jau iepriekš minējām, ka astotajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā Kambalu ģimene vēlas uzlabot komunikācijas prasmes, attīstīt savus talantus modes industrijā un baudīt dzīvi! Jaunākās šova epizodes skaties kanālā STV Pirmā!, pirmdienas-ceturtdienai plkst.19.25.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas