Krastā joprojām mētājas apavi - detaļas par traģisko negadījumu Salaspils pusē

tautaruna.lv 21.jūnijs 2021, 13:09
 
Ilustratīvs attēls / F64
Nesen diennakts laikā gājuši bojā divi peldēties gribētāji. Ugunsdzēsēji vienu cilvēku izcēluši Jūrmalā no upes un steigšus nogādājuši krastā, bet mediķi bija bezspēcīgi – dzīvību atgriezt vairs nebija iespējams. Savukārt otra peldētāja, kāda pusmūža vecuma sieviete, gājusi bojā Salaspils pagastā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Rūķīši ir vasarnīcu ciems Salaspils pusē. Tā apkaimē ir teju 10 iecienītas peldvietas - pārsvarā karjeri. Viens no tiem ir dziļāk mežā, prom no apkārtējo acīm. Kāda aptuveni 50 gadus veca sieviete ceturtdien pie krasta pārģērbās un gāja veldzēties ūdenī.

Kāds garāmgājējs minūtes vēlāk ieraudzīja drēbes un apavus, bet to īpašniece bija pazudusi no redzesloka.

“Saņēmām izsaukumu, ka atstātas krastā mantas bez pieskatīšanas. Tika apsekota ūdenstilpe un atrasts cilvēks piecpadsmit metru attālumā no krasta, nogādāts krastā, nodots mediķiem, kas konstatēja nāvi,” norāda Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) RPP 8. daļas vada komandieris Andrejs Alehnovičs.

Krastā joprojām mētājas sievietes apavi. Atkritumu tvertnē stāv vairākas alus pudeles. Izskan versija, ka peldētāja pirms iekāpšanas ūdenī bija lietojusi alkoholu. Šīs aizdomas pārbaudīs policija uzsāktajā izmeklēšanā, vadoties pēc ekspertīžu rezultātiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas