Lindu Mūrnieci pamatīgi samulsina redzētais Rīgā

tautaruna.lv 21.jūnijs 2021, 10:30
 
Ekrānuzņēmums/Twitter/Linda Mūrniece
Uzņēmēja Linda Mūrniece mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar kādu novērojumu galvaspilsētā, kas viņu samulsinājis.
"Kāds zina, kas ir šis? Plastmasas stabiņi vietā, kur agrāk bija invalīdu autostāvvietas?" - pie publiskotā attēla jautā Mūrniece.

Mūrnieces sekotāji komentāros pauž ne tikai savas versijas par stabiņiem, bet arī kritiku.

"Tas ir, “neproti velosipēdu?” - paliec mājās," pauž komentāra autors.

"Ratiņkrēslu parkings, lai nebrauc auto iekšā.. Bet nu gan jau risinājums vēl nav līdz galam pabeigts," norāda komentētājs.

"Lai invalīdiem būtu drošāk šķērsot ielu. Lai šoferīši retāk citus cilvēkus pataisītu par invalīdiem. Visādi ieguvumi no stabiņiem," uzskata komentāra autore.

"Arvien vairāk sāk interesēt, KAS ir šo stabiņu epopejas lobijs Latvijā? Un piegādātājs? Izmantošana šobrīd ārpus jēgas un racionālas sistēmiskas pieejas. Ka tik apgūt… Brīžiem “stāda”kā nezāles ielās, šosejās, krustu šķērsu…" - kritiku pauž komentētāja.

Tikmēr Rīgas domes Satiksmes departaments sniedzis paskaidrojumu: "Informējam, ka šādas satiksmes organizācijas izmaiņas ir ieviestas, lai Tērbatas ielu arī šovasar padarītu par gājējiem draudzīgāku vasaras ielu. Invalīdu autostāvvietas tiks pārceltas uz Stabu ielu, tieši tāpat kā tas bija pagājušajā vasarā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:08

Jaunākās diskusijas