Jelgavas pusē mirusi jauna sieviete; aizdomās tur viņas dzīvesbiedru

tautaruna.lv 21.jūnijs 2021, 18:30
 
F64
Jelgavas pusē kādā ciemā vietējie iedzīvotāji zina māju, kuras saimnieki diezgan bieži un skaļi strīdējušies. Līdz šim neviens lielu uzmanību tam nav pievērsis, un pašvaldības policija saukta tikai trakākajos brīžos, tomēr pirms pāris dienām notikusi traģēdija, ko viens no kaimiņiem sauc par “likumsakarīgu”, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Jelgavas policisti saņēmuši izsaukumu no iedzīvotājiem Tušķos, kas ir ciems Līvbērzes pagastā. Kāda precēta, 36 gadus veca sieviete tika atrasta bez dzīvības pazīmēm savās mājās. Operatīvie dienesti konstatēja vardarbības pazīmes. Kad ziņas par kaimiņienes pēkšņo nāvi pāršalca vietējos, cilvēki sāka atcerēties citas epizodes, kad pie konkrētās mājas piestājušas policijas ekipāžas.

“Viņi bija tādi, kas nepieņēma pareizus lēmumus dzīvē. Viņi mīlēja iedzert, jā. Dažreiz dzirdēju, kā viņi dzērumā uzvedas, kā jau dzēruši cilvēki. Pats kautiņus redzējis neesmu, bet kaimiņš teica, ka ir bijuši. Es ar viņiem sadzīvoju, nebijām gluži draugi, bet viņi mani cienīja, bija lojāli. Es jutos mierīgi, kad viņi pieskatīja manu māju, lai neviens neielien iekšā, kad aizmirsu aizslēgt ārdurvis,” saka Jevgēnijs, kurš dzīvo Tušķos.

Kaimiņš, kurš dzīvo pārim tieši blakus, kameras priekšā runāt nevēlējās, taču atklāja, ka notikušais ir likumsakarīgas sekas. Plēšanās abu laulāto starpā nebija retums, un, viņaprāt, vīrs paveicis noziegumu.

Jevgēnijs atklāj, ka laulātajiem ir bērni, kas ar viņiem kopā vairs nedzīvo. Bāriņtiesa esot uzskatījusi, ka ģimenes vide ir nelabvēlīga: “Viņiem atņēma vecāku tiesības. Dēlam varētu būt aptuveni 10 gadu, meitai kādi pieci vai seši gadi. Dzīvoja viņi agrāk šeit, bet, kad atņēma, nezinu, kam iedeva, vecmammai vai kam, bet vismaz divus gadus viņi šeit vairs nav redzēti.”

Aizdomas turamā vīrieša tēvs šobrīd pieskata ģimenes māju un aizkadrā atklāj, ko dēls viņam stāstīja par dienu, kad gāja bojā viņa sieva. Laulātā esot nokritusi pa kāpnēm un smagi sasitusies - tā neesot bijusi slepkavība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:07

Jaunākās diskusijas