Populāra Krievijas dziedātāja ir komā; atklāj, kāds ir viņas veselības stāvoklis

tautaruna.lv 21.jūnijs 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pirmās saaukstēšanās pazīmes populārā Krievijas dziedātāja MakSim sajuta jau pirms nedēļas - nākamā koncerta priekšvakarā. Slavenība veica Covid-19 testu, kas izrādījās negatīvs, un neatcēla koncertu. Dažas dienas vēlāk 38 gadus veco dziedātāju ar ātrās palīdzības mašīnu nogādāja vienā no Maskavas klīnikām - ārsti viņai diagnosticēja pneimoniju un 40% plaušu bojājumu.
Kā kļuvis zināms "StarHit", neskatoties uz intensīvo terapiju un labāko ārstu aprūpi, dziedātājas stāvoklis pasliktinājies.

“Kādā brīdī pacientei radās problēmas ar elpošanu, jo palielinājās plaušu bojājums. Sākumā ārsti izmēģināja neinvazīvu ventilāciju, taču tas neko daudz nepalīdzēja. Lai samazinātu slodzi iekšējiem orgāniem, novērstu skābekļa badu, tika nolemts ievietot Marinu (dziedātājas īstais vārds) mākslīgajā komā, proti, medikamentozā miegā. Tagad tiek veikta visaptveroša organisma pārbaude, lai gūtu pilnīgu priekšstatu par slimības ietekmi un izstrādātu turpmāku ārstēšanas stratēģiju," medijam pavēstīja avots no slimnīcas.

MakSim menedžere Jana Boguševskaja intervijā medijam "Zvezda" pastāstīja par mākslinieces pašreizējo veselības stāvokli. “Pagaidām nav izmaiņu. Medikamentozais miegs. Šobrīd viņu apgādā ar skābekli. Samazina plaušu bojājumus," viņa sacīja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:05

Jaunākās diskusijas