Atklājas aizvien šokējošākas detaļas par Krievijas kanibālu pārīti

Portāls nra.lv 3.oktobris 2017, 15:51
 
Kanibālu privātais arhīvs
42 gadus vecās Natālijas un viņas 35 gadus vecā vīra Dmitrija zvērības aizvien turpina šokēt visu pasauli, ziņo The Sun.

Nule kā publicētā Bakševu pāra fotogrāfija, kur abi skūpstas, uzdzen šermuļus visai pasaule, tomēr abiem kanibāliem ieslodzījumā arī neklājas labi - pārējie cietumnieki izsmej Natāliju, bet Dmitrijs tiek turēts vieninieka kamerā, jo pastāv bažas par izrēķināšanos.

Kļuvis zināms, ka par abu pēdējo upuri kļuva 35 gadus vecā Jeļena Vašruševa, kura strādāja par viesmīli. Natālija esot nolēmusi noslepkavot sievieti greizsirdības dēļ, jo viņai šķitis, ka Jeļena vēlas pavedināt Dmitriju. Vašruševas mirstīgās atliekas tika atrastas iemarinētas stikla burkā...

Ieslodzījumā Bakševs šķendējies cilvēktiesību pārstāvjiem par to, ka šķirts no sievas. ''Redzams, ka viņš viņu ļoti mīl un viņam rūp, kā viņai klājas,'' stāsta kanibālu satikušais cilvēktiesību aktīvists Viktors Beļikovs.

Bakševs uztverot apsūdzības, ka ir kanibāls, ''melanholiski'', tomēr pilnībā noliedz, ka būtu apēdis noslepkavotos cilvēkus.

Kanibālu privātais arhīvs

Bez cilvēku ķermeņu daļām, likumsargi atrada arī fotogrāfijas ar to ēšanu, tostarp 1999.gadā uzņemtu, kur cilvēka galva izdekorēta ar mandarīniem, kā arī instrukcijas, kā tās pagatavot.

Arī citi paziņas izteikušies, ka abi bijuši ārkārtīgi greizsirdīgi, ka kāds no malas varētu mēģināt pavedināt viņu partneri - tostarp pensionārs Sergejs Labincevs. Bakševs bijis pārliecināts, ka kādreizējais gaisa spēku kareivis pārgulējis ar viņa sievu, un uzbrucis Labincevam, kurš gan spējis pretoties un tikt cauri sveikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas