Maskava, "Crocus City Hall", 22.03.2024. Tikai fakti.

DŽA

1. Uz skatuves nebija mūziķu aparatūras, arī pašas grupas nebija.

2. Tajā hallē ir apsardze. Apsardze, bruņota ar automātiem. Tajā dienā, apsardzei ieročus neiedeva.

3. Zālē sēdēja cilvēki civilajā apģērbā, kuri vadīja to teroraktu. Kad tos "teroristus tadžikus" , pie robežas ar Baltkrieviju, "ņēma ciet", tur figurēja tas pats cilvēks no "Crocus City Hall". Tas, kurš vadīja operāciju. 

4. Speciālo uzdevumu vienības atbrauca pēc stundas, kaut gan, desmit minūšu gājienā, atrodas krievijas armijas bāze, kurā ir arī FSB vienības. 

5. Šāvējs bija profesionālis. Paliela izmēra tēvainis, AK turēja vienā rokā. Noķertie divi tadžiki, bija hļupiki. 

6. Kurš aizdedzināja halles jumtu? Pēc oficiālās kremļa versijas, teroraktu sarīkoja četri tadžiki. Bet, visi četri tak esot bijuši halles iekšienē? Atkal, pēc oficiālās versijas- degmaisījuma pudele uz arēnas jumta. Bet, pat, ja pieņem to, ka viens "tadžiks", izskrēja no skatītāju zāles, uzrāpās uz arēnas jumta un uzmeta pāris "molotova kokteiļus", tas neiztur kritiku. Nav iespējams ātri nodedzināt jumtu 10 000 m2 platībā. To var izdarīt, bet tikai ar termogranātām, to karstums ir ap 2000°C, bet tādas ir tikai krievijas armijai.

7. Vienam tadžikam tika nogriezta auss, vēl kārtīgi sists tika un, krieviski nesaprotot, pateica visu, ko viņam lika teikt. Otru tadžiku nosita, viņš arī krieviski runāja, viņa vairs nav. 

8. "Tadžika" pratināšana. Tu izmeti automātu šeit? Tadžiks- jā. Tev apsolīja samaksāt 5000? Jā. Tu izmeti automātu tur, ne šeit? Tadžiks- jā, tikai nesitiet vairs...

9. Uzbrucējiem nebija bruņu vestes, kamdēļ? Varbūt, zināja to, ka FSB neiejauksies?

10. Automāti tika nomesti pie halles ārdurvīm. Ne tā, kā "terorists tadžiks" teica. 

P.S. vēl viens interesants fakts,- terorakta dienā, "Crocus City Hall" bija atslēgta uguns dzēšanas sistēma. 

19.aprīlis, 19:50 (20.aprīlis, 16:49 - labots)
DŽA

Tikai fakti. Ļoti labi organizēts terorakts. Vainīgie "tadžiki" noķerti, viss ok! Bet tie jautājumi paliek.

19.aprīlis, 21:36
Andis

Jā, krievi uzkāpa uz astes Makronam un viss ātri apklusa. Vienkārši, terora aktu finansēja Francijas valdības kontrolēts uzņēmums (Francija nav uzskatāma par tīri kapitālistisku valsti, jo tajā stratēģiskie uzņēmumi ir valsts un šī nav pirmā tāda reize, kad konkrētais uzņēmums finansējis terora aktus) . Ja vēl par Makronu, tad vēl nesen aktīvi vingroja uz politiskās skatuves, bet atlika tik pāris Krievijas amatpersonām par Makronu ieminēties un tas ātri noziedēja. Vai terora aktā varēja būt iesaistīti Krievijas drošības dienesti? Jā, varēja, jo nav iespējams visu laiku būt uguns dzēšanas režīmā, tādēļ ir jāļauj kaut kam "nodegt", lai pēc tam neitralizētu dedzinātāju. Nogriezta auss, sasisti zili aizturētie, ka tie labāk izvēlētos nāves sodu, kā cietumu, tas drīzāk liecina par to, ka pasūtītājs nav Krievijas drošības dienesti un viss tiek veikts tā, lai nevienam vairs nesagribētos par naudu nogalināt civilos. Ukrainas puses Minhauzena stāstiņi man sen kā neinteresē.

19.aprīlis, 23:06
DŽA

atvar, idiota gabal, krievijas drošības dienesti ir Francijas pakļautībā un Makrons tos vada?

Kuri, no manis minētajiem faktiem, neatbilst patiesībai?

20.aprīlis, 9:39
V ilis Gutmanis

Smieklīgi ka  ... kārtējo reizi raksta savus izdomājumus un atļaujās ar rupjībām apstrīdēt citu viedokli. Varētu varbūt ... piekrist ja viņs pats būtu  notikuma aculiecinieks. Taču viņš tur pat tuvumā nav bijis un savus murgainos izdomājumus pamato ar to ka pēc viņā uzskatiem tā vajadzētu būt.

20.aprīlis, 11:58
Andis

Uz pirmo jautājumu jau savu versiju izklāstīju. Kas attiecās uz otro jautājumu, tad es ukru propagandu ignorēju. Nevēlos pārsijāt pelavu kaudzi, lai iegūtu saujiņu graudus lopbarībai. Ja variet man piestādīt neatkarīgu ekspertu atzinumus, tad par to varēsim diskutēt. 

20.aprīlis, 11:59
Andis

Tie nav viņa sacerēti. bet nāk no ukru "patiesības ministrijas". Jau pats sākotnējais apzīmējums norāda, ka tur viss būs pretēji. Līdzīgi kā ar NATO izcilības centru - prasta troļļu ferma pamatskolas līmenī. 

20.aprīlis, 12:01 (20.aprīlis, 12:08 - labots)
ivans ļevs

Raškā ticis aizturēts Latvijas mākslinieks. Gaidu tagad dusmu pilnus kaucienus no Latvijas patriotiem - vīļa vates, ir tāds pajols, Andis un citiem dzīvniekiem 

 

Bet nu cik slimam dzīvniekam ir jābūt, lai plānotu ko darīt krievijā. Paši vainīgi, ka iet traku dzīvnieku kūtī un cer, ka nekas nebūs 

20.aprīlis, 13:59 (20.aprīlis, 14:01 - labots)
V ilis Gutmanis

Lauvēn jums ir dzīvnieka niks tikai diemžēl dzīvnieki ir daudz attīstītāki par jums. Kamēr jūs tik vien mākat kā mētaties ar mēsliem.

20.aprīlis, 15:55
DŽA

Man domāt, kremļa troļļi pat nesaprot manis teikto. Es minu vien neapstrīdamus faktus. Fakti ir tikai fakti, ne mana interpretācija. Mēs varam izdarīt vien secinājumus, balstoties uz faktiem. Idiota atvara teiktais, ka teroraktu veica Francija? Varbūt pats Napoleons? Nē, garīgi slima indivīda murgi.

Saliekot kopā visus faktus, jebkurš saprātīgs cilvēks secinās to, ka terorakts bija kremļa režīma pasūtīts un specdienestu izpildīts. 

20.aprīlis, 17:00
V ilis Gutmanis

Nu re min  it kā neapstrīdamus faktus kas balstās uz nepamatotiem izdomājumiem. Jau vairākas reizes ... tika noradīts lai sauktu kādu par idiotu pašam nevajadzētu tādam būt. Tikai diemžēl viņš to nekādi nevar saprast.

20.aprīlis, 20:31
Munins

Kārtējo reizi varam redzēt, ka Dža ir pilnīgs muļķis.

Pirmā kārtām, tika noķerti četri tadžiki teroristi nevis divi kā te murgo Dža. Tas vien parāda, ka viņš neko nejēdz.

Kas tās par termogranātām :-)

Cilvēks kurš it kā bija Crocus zēlē un vēlēk piedalījās tadžiku ķeršanā bija maskā, līdz ar to atpazīt viņu nevar. Nav skaidrs vai tas ir viens un tas pats.

Kapēc teroristiem bija jābūt bruņu vestēs! Pēc visa spriežot viņi bija algotņi vienreizējai lietošanai, līdz ar to tiem, kas viņiem piegādāja ieročus bija uzspļaut viņu drošībai.

Kopš kura laika apsargiem koncertzālēs un līdzīgās vietās ir automāti. Maksimums viņiem ir steki un elektrošokeri. Varbūt Dža var iedot kādu linku ar video kuros redzami apsargi ar automātiem kāda koncertzālē. Pie reizes Dža iedot linku uz krievu oficiālo versiju par degpudeli uz Crocus jumta, adresi armijas bāzei kura ir 10 min attālumā no Krokusa, linku uz video ar liela auguma teroristu.

Pārējos murgus slinkums analizēt.

Ja atbilžu vietā saņemšu Dža lamas tad uzskatīšu, ka mana versija, ka Dža ir pilnīgs muļķis kurš murgo par tēmu ir pareiza, bet ja Dža izdosies pierādīt savu taisnību atvainošos.

 

20.aprīlis, 20:33 (20.aprīlis, 20:54 - labots)
DŽA

Idiota gabal, tiem, "Crocus City Hall" apsargiem, parasti ir AK. Nē, viņi neskrien pa skatītāju zāli, nē. Sēž monitoru telpā un novēro. Un AK viņiem ir tikai tādēļ, lai varētu novērst terora aktus. P.S. kas ir "depudelis", es nezinu. Pasaki tu.

20.aprīlis, 20:43
Munins

Dža, par tiem ar AK bruņotiem apsargiem man jātic tev uz vārda? Gan jau saprati, ka es domāju degpudeli.

20.aprīlis, 20:56
DŽA

Tu esi idiots, nevaru zināt,  ko idiots domā ar vārdu  "depudelis". Es latviski runāju,  depudeli nezinu. Nesaprotu, jūs, kremļa pakaļlaižas, visi esat ar, teikšu, īpašām vajadzībām?

20.aprīlis, 21:06
V ilis Gutmanis

Savādi raksta ka runā latviski tikai vairāk gan tas izklausās pēc murgiem. Par tiem ar triecienšautenēm bruņotiem apsargiem vispār jau ir unikums. Jā protamas tādu apsardzi var pieteikt taču šadi bruņota apsardze izmaksā dārgi un ne visūr vēlās tādu apsardzi. Tā kā pārsvarā tie ir bruņoti ar stekiem un neletāliem ieročiem. Tūlīt speciālisti sāks kviekt par to ka it kā ASV brīdināja par teroraktu. Tikai viss ko ASV pateica ka var notikt terorakts, tā tad neko konkretu nepateica. Smieklīgi ka par to pēcpuses laizīšanu kviec tas kurš cītīgi izlaiza savu saimnieku netīrās pēcpuses.

20.aprīlis, 21:35
DŽA

visūr, idiot, visūr  :)

20.aprīlis, 21:38
V ilis Gutmanis

Amizanti ka ... blej ka āzīts.

20.aprīlis, 21:40
DŽA

Tāda doma, ka kremļa troļļi ir absolūti idioti, rakstīt pat neprot! Es, to idiotu rakstīto,  nesaprotu. Es latvietis esmu. 

20.aprīlis, 21:44
V ilis Gutmanis

Nē āzīt tu neesi latvietis  tu eai vienkārši paglups āzītis kas tikai blej ka ir gudrs tikai nezkāpēc visu laiku blej visādas muļķības

20.aprīlis, 21:46

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas