Elīna Maligina aizgājusi no vīra miljonāra

Portāls nra.lv 3.oktobris 2017, 8:58
 
Edmunds Brencis / f64
Pirms vairākām nedēļām mediji vēstīja par nesaskaņām miljonārā Valērija Maligina un viņa sievas Elīnas Maliginas ģimenē. Nu izdevums "Kas jauns" vēsta, ka ģimene izirusi un gaidāma šķiršanās prāva.
Žurnāls "Kas Jauns" vēsta, ka šobrīd māksliniece Elīna Maligina dzīvo Austrijā, kur izpaužas radoši. Par attiecībām ar vīru viņa saka: "Man vienkārši pietika".
Elīna intervijā izdevumam arī norādījusi, ka Latvijā nav bijusi jau vairāk nekā divus mēnešus. Šobrīd viņa ar meitu Hannu dzīvo Austrijā. Viņa arī neslēpj, ka netaisās nemaz braukt atpakaļ uz Latviju.
Sarunas laikā viņa arī atzīst, ka attiecības ar miljonāru Valēriju Maliginu ir beigušās. "Man vienkārši pietika. Par saviem bijušajiem saku vai nu labu, vai neko. Un par savu otro vīru arī saku tikai labu, neraugoties uz visādām patikšanām, nepatikšanām un kas pagadās dzīvē."
''Esmu pateicīga Valērijam, ka man bija šī iespēja. Tā ir brīnišķīga laul';iba, viss kārtībā,'' stāsta skandalozā aktrise, kura gan nevēlas atklāt, vai laulība jau oficiāli šķirta.
Par iepriekš izskanējušo konfliktu māksliniece norāda, ka viss ir atrisināts un tautai neesot pamata uztraukumam."Nācija var gulēt mierīgi, viss ir kārtībā".
Maligina arī atzīst, ka pēc rakstura ir ''maita'', tomēr arī ''maiga dvēselīte''.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas