Taylor Swift pārspēj rekordus, izdodot savu jaunāko albumu

jamesselenla

Teilores Sviftas jaunais albums "The Tortured Poets Department" radīja drudzi tiešsaistes mūzikas platformās, kad tā izdošanas dienā tas sasniedza vairāk nekā 310 miljonus straumējumu. Tas viņai palīdzēja pārspēt rekordu albumā ar visvairāk straumējumu tā izdošanas dienā — rekordu, ko Teilore Svifta uzstādīja ar albumu “Midnights” 2022. gadā ar 185 miljoniem straumējumu.

Albuma ievadsingls "Fortnight", kurā piedalās Post Malone, arī izraisīja 25,2 miljonus straumējumu, pārspējot Meraijas Kerijas dziesmu "All I Want For Christmas Is You", kļūstot par dziesmu ar visvairāk tiešsaistes straumējumu dienas laikā. Pakalpojumā Apple Music Teilore Svifta kļuva par pirmo izpildītāju, kurai visas viņas jaunā albuma dziesmas ir iekļuvušas pasaules labāko 50.

"Spīdzināto dzejnieku nodaļa" ir īpašs albums, kurā ir 31 dziesma, no kurām 16 dziesmas ir iepriekš izziņotas. Albumam ir sintīpopa skaņa, kas sajaukta ar roku un folku, un kritiķu atsauksmju apkopotājs Metacritic saņēmis pozitīvas atsauksmes no kritiķiem ar punktu skaitu 84/100.

Turklāt Teilore Svifta atzīmējās arī ar virkni prestižu balvu, piemēram, 12 Grammy balvas un 29 Billboard balvas, kā arī panākumus starptautiskajās turnejās. Konkrēti, turneja "The Eras Tour" ir sasniegusi ieņēmumus vairāk nekā 1 miljarda ASV dolāru apmērā, palīdzot Teilorei Sviftai kļūt par vienīgo ASV dolāru miljardieri, kuras bagātība lielā mērā balstās uz mūziku.

24.aprīlis, 10:46
captainredbeard

Taylor Swift jaunajā albumā šoreiz īpaši iespaidu atstāju dziesma "Fortnight". Tā tiešām ir lieliska dziesma!

25.aprīlis, 10:27 (25.aprīlis, 10:28 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:30

Jaunākās diskusijas