Kremlī melna svētdiena.

DŽA

ASV kongress apstiprināja 60 miljardu $ palīdzību Ukrainai. Arī pieņēma lēmumu piegādāt Ukrainai tālās darbības raķetes ATACMS, to atliek tikai parakstīt prezidentam. Baidenam jau pildspalva ir rokās. Un konfiscēja iesaldētos KF aktīvus- tie krievijas fiderācijas līdzekļi, kas bija ASV, nav vairs uz laiku arestēti, bet atņemti. Miljardi $. Man patīk!

Un vēl tā Eiropas Padomes Asamblejas, pirms četrām dienām pieņemtā rezolūcija, kas rada tiesisku pamatu konfiscēt krievijas fiderācijas 300 (!) miljardus $!

21.aprīlis, 10:23 (21.aprīlis, 11:05 - labots)
DŽA

Ļoti dārgi kremlim jāmaksā par to "speciālo militāro operāciju Ukrainas denacifikācijā un demilitarizācijā". 

21.aprīlis, 11:09
ivans ļevs

Medvedevs jau sten un vaid.

 

Panika arī valda no citiem ruporiem.

Jauki, dzīvnieki apjukuši un gaudo.

21.aprīlis, 11:10
DŽA

Nu ja! Tagad krievijas fiderācija tiks izģērbta un varēs, ar plikām pakaļām to "russkij mir" būvēt...lielajos sīpolos,  jebšu pleskavā :)  negribēja mierīgi dzīvot, gribēja uzbrukt un laupīt, slepkavot un izvarot. Nē, 21.gs tas neiet cauri.

21.aprīlis, 11:22
ivans ļevs

Negaidu brīnumus, bet vismaz atkal kārtējais šāviņš kājā un arī vairāk mēslojums būs Ukrainas zemē.

Žēl,.ka.volkas tik ilgi šī lieta. Būtu mazāk cilvēku gājuši bojā, bet vairāk dzīvniecisju radījumu 

21.aprīlis, 11:29
DŽA

Un vēl jau tā Vācija, Dānija, Holande, Beļģija, Zviedrija. 

Kanclers Šolcs sarosījās, Ukrainai tiks piegādāti kompleksi "Patriot" un "IRIS- T". Tādā daudzumā, lai pilnībā slēgtu Ukrainas gaisa telpu kremļa fašistu uzbrukumiem. 

21.aprīlis, 11:35
ivans ļevs

Nu izbeidz fantazēt. Vajag vismaz 20-30 patriot kompleksus tad. 

Bet tāpat, viss ir patīkami, kā pasaule un cilvēki apvienojas pret šo sugu un sugas kārtējais mēģinājums to ietekmēt, izgāzās.

21.aprīlis, 11:40
V ilis Gutmanis

Smieklīgi kā divi ne visai gudri personāži fantazē. Diemžēl Ukraina pagaidām zaudē arvien vairāk un vairāk. Cilvēki nez kāpēc bēg no šīs ''laimes zemes''.

21.aprīlis, 11:45
ivans ļevs

Pagaidi, neskrien notikumiem pa priekšu. Nebūs nekāds "diemžēl"vairāk, bet gan pasaules attīrīšana no vēža. Jūs gan to neesat pelnījuši,  ko arī jūs esat šī vēža atzars.

21.aprīlis, 11:56
DŽA

Lauva, es nefantazeeju, tieši 26 Patriot kompleksi (tik arī Zelenskis prasīja) tiks piegādāti Ukrainai. Un vēl vācu IRIS. Ukrainas armijas vadība uzskata, ka tas ir pietiekoši, lai slēgtu Ukrainas gaisa telpu fašistu izšautajām raķetēm. Un, jā, jau maijā, Ukrainā būs F-16. Tas nozīmēs absolūtu Ukrainas pārsvaru savā gaisa telpā. Informāciju ņemu no EU oficiālās lapas, vēl no BBC un CNN, arī no Bundestag lēmumiem. 

21.aprīlis, 12:04
DŽA

Holandes premjerministrs Marks Rite, pagājušā nedēļā, vērsās ar piedāvājumu citām valstīm. Tas gan vairāk attiecas uz Dienvidaustrumāzijas un Tuvo Austrumu valstīm. Viņa teiktais- Ja kāda valsts, politisku iemeslu dēļ, nevēlas nosūtīt bruņojumu Ukrainai, tad mēs (Holande) no jums to nopirksim un nodosim Ukrainai, tādējādi noņemot atbildību no jums. Un piemetināja- mums nauda ir.

21.aprīlis, 12:19
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=lMwfm5za9n0  

Kārtējā kremļa selekcionēto vergu apgaismošasnas akcija, kulturāli un pie tam ar humora pieskaņu! Pamanījām izceļamu vietu šai sarunā apm. apm. ap 50.minūti, kad runa ir par vācu okupācijas laiku. Piesardzīgi, jo vācu okupanti ir joprojām bubulis krievu masai, bet tomēr viņš izteica arī Latvijas vecākās paaudzes  cilvēku teikto par tā saucamo vācu laiku. Dažādos Latvijas nostūros bija aculiecinieku runas par to, ka vācu karavīri bija pieklājīgi, izpalīdzīgi, par palūgto dzērienu, ēdienu zolīdi samaksājuši un aizsargājuši Latvijas pilsoņus pret marodieriem un noziedziniekiem sadzīves situācijās. Un pretējais - par "kultūras nesaēju" netīro, smirdīgo krievu kareivju un virsnieku brutalitāti, vardarbību un totālo zagšanu visur un visu, nerunājot par pretīgo žūpošanu un dsbisko vajadzību kārtošanu jebkur, kur vien atradušies, nezinot kas ir tualetes papīrs un kur nu vēl, kas ir vaterklozets!

21.aprīlis, 14:00
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78

Jusu galvenā problēma ir taja ka jūs svēti ticat tikai vienu ziņu avotam, kuru visa pasule ir atzinusi par melīgu ziņu izplatītāju.

21.aprīlis, 14:14
V ilis Gutmanis

Lauvēn nu negrasās visa eirops izņemot protams jūs novilkt no sevis pēdējo kreklu un palikt plikiem un nabagiem pasaules priekša.

21.aprīlis, 14:17
ivans ļevs

Nosauc tas Eiropas valstis, kas nepalīdz Ukrainai cīņā ar dzīvniekiem?

21.aprīlis, 14:23
ivans ļevs

Medvedevs jau izdeva divus histērijas kviecienus.

Smieklīga valsts. 

Lai slavēts Dievs, ka Latvija tika prom no tās dzīvnieku kūts. Diemžēl dažus kūts iemītniekus paķēra līdz, kas maisa gaisu starp cilvēkiem.

21.aprīlis, 14:59
Ādolfs Nāks

džā, kā tu to zini? ==Un, jā, jau maijā, Ukrainā būs F-16== Kurā gadā? 2023. janvārī mums un ukraiņiem tika melots, ka pirmie F-16 būs Ukrainā tā gada vasaras beigās....

21.aprīlis, 16:56
V ilis Gutmanis

Lauvēn lai cik smieklīgi tas nebūtu tieši jūs histeriski kviecat. No kurienes jūs esat prom? Tas ka laizat rietumu kungu netīrās pēcpuses jūs nepadara par cilvēkiem. Drīzāk jau  par nesaprātīgiem bioloģiskiem automātiem netīro darbu izpildei.

21.aprīlis, 17:08
DŽA

Tas tiesa, es nezinu. Bet to solīja Ziemeļu valstis, tās parasti nemelo.

21.aprīlis, 17:09
ivans ļevs

Tak jums laikam ir nesaprotami, ka kādam nelaiza.

Mēs esam prom no PSRS jeb pamuļķu un dauņu savienības. Pasaki paldies, lop, ka nepaliki tur joprojām, savādāk tagad sūnas grauztu. Latvieši tevi izvilka no tās parodijas.

 

Nesaprātīgie bioloģiskie atirkutmi tev sēž blakus aizgaldā. Paskaties uz Saukāns piemēram 

21.aprīlis, 17:43

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas