Kādā lielveikalā Ikšķilē noticis asiņains incidents, aizturēts jaunietis

Portāls nra.lv 2.oktobris 2017, 17:46
 
Attēlam ilustratīva nozīme / MIH83/pixabay.com
Pirmdien, 2. oktobrī, pulksten 10.35 Valsts policija no aculieciniekiem saņēma informāciju, ka pārtikas lielveikalā Ikšķilē kāds jaunietis pirms brīža sadūris apsargu.

Notikuma vietā ieradās Ogres iecirkņa policisti, kuri turpat nozieguma vietā nekavējoties aizturēja aizdomās turēto jaunieti. Aizturēšanas operācijā piedalījās arī Speciālo uzdevumu bataljona policisti. Savukārt cietušais tikanogādāts ārstniecības iestādē.

Policistu rīcībā esošā informācija liecina, ka aizdomās turētais minētajā veikalā esot nozadzis kafiju. Šo noziegumu pamanījis apsargs, kurš centies garnadzi aizturēt. Vēlēdamies izvairīties no aizturēšanas, jaunietis izvilcis nazi un iedūris apsargam kājā.

Aizturētais ir dzimis 1995. gadā un jau iepriekš sodīts par laupīšanu ar miesas bojājumu nodarīšanu un zādzību.

Saistībā ar 2. oktobrī izdarīto noziegumu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 269. panta pirmās daļas - par uzbrukumu varas pārstāvim, vai par uzbrukumu personai sakarā ar tās līdzdalību noziedzīga vai cita prettiesiska nodarījuma novēršanā vai pārtraukšanā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizturētais šobrīd atrodas izolatorā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:32

Jaunākās diskusijas