FOTO: Glābjot cilvēku, pamatīgi apdeg jauns vīrietis; nepieciešama palīdzība

Portāls nra.lv 2.oktobris 2017, 14:51
 
Ekrānšāviņš/Facebook
"Nekad nebiju domājusi, ka man pašai reiz nāksies lūgt šāda veida palīdzību. Situācija ir tāda, ka no ceturtdienas uz piektdienu naktī brālis aizgāja gulēt. Un kad pamodās viss apkārt jau bija liesmās, viņam vēl bija jāglābj no uguns vēl viens cilvēks," ierakstu facebook iesāk Sanita.

"Un kamēr viņš viņu vilka, jo tas cilvēks pats paiet vairs nevarēja, tikmēr arī paspēja pats apdegt.

Vārdu sakot, viņš pamodās, kad māja jau visapkārt dega. Izvilka otru cilvēku un labi, ka pagadījās, kas to visu nelaimi ierauga, un izsauca ātros un ugunsdzēsējus. Vēl īsāk sakot, nodega pilnīgi viss, nav ne māju, nav pat drēbju. Nav pilnīgi nekā.

Brālis pats nestrādā uz doto brīdi, arī mana mamma ir ar invaliditāti,un tēvs arī ir bez darba, un līdz ar to mēs paši nevaram sniegt lielu palīdzu, kā tikai ēdienu, un nakts vietu uz dažām dienām, jo māja ir maza, un vēl diviem cilvēkiem nav kur dzīvot. (Tā brālis dzīvoja ar to otru cilvēku vārdā Sergejs). Brālis lūdz sniegt palīdzību, kāda vien ir iespējama. Iespējams pagasts viņam iedos dzīvokli.

Pats viņš atrodas slimnīcā ar apdegumiem. Ticiet man, es neietu lūgt šādu palīdzību, ja tas būtu apmāns, un es nekad nebūtu iedomājusies,ka kādam no man tuviem cilvēkiem šādi var notikt.. Vairāk gan info lūdzu privāti. Paldies!

Ceram uz atsaucību. Un lūdzu nenosodiet par šo postu.

- Apģērbam izmērs ir M,L
- apaviem 42 izmērs.
- ja ir vēlme ziedot ar naudu tad par to privāti.
Noder it viss, kas pašiem ir nederīgs," aicina Sanita.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas