FOTO: Pēc strīda ar sievu, Ķengaragā vīrietis sāk lēkāt uz svešas automašīnas jumta

Portāls nra.lv 2.oktobris 2017, 15:35
 
VP
Ķengaragā aizturēts vīrietis, kurš pēc karstasinīga strīda ar sievu lēkājis pa svešas automašīnas jumtu, ziņo Valsts policija.

Valsts policija par atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā, Ķengaragā aizturēja kādu vīrieti. Atskurbtuvē vīrietis uzturējās nepilnas trīs stundas, pēc kā viņš tika atbrīvots.

Pēc atbrīvošanas, vīrietis devies pie sievas uz viņas dzīvokli. Ciemošanās laikā starp abiem izcēlies karstasinīgs strīds.

Dusmu uzplūdā vīrietis spēris pa sievas dzīvokļa durvīm. Nevarēdams nomierināties, viņš izgājis mājas pagalmā, uzrāpies uz svešas automašīnas jumta un sācis lēkāt (skatīt attēlu).

Alkohola reibumā esošais vīrietis esot uzvedies ļoti skaļi, tādējādi piesaistot sev plašu mājas iedzīvotāju uzmanību. Notiekošo pamanīja arī automašīnas īpašnieks, pa kura spēkratu lēkājis svešais vīrietis. Automašīnas īpašnieks nekavējoties izsauca Valsts policiju. Notikuma vietā ieradās Rīgas Ķengaraga iecirkņa likumsargi, kuri vīrieti aizturēja.

1981.gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par huligānisku darbību veikšanu.

Jāpiemin, ka aizturēšanas brīdī vīrietis atradies 1.5 promiļu alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Pašlaik aizturētais atrodas izolatorā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas