"Palīgā! Man ir divi mazi bērni!" Zināmas detaļas par baiso ugunsgrēku Rīgā

Portāls nra.lv 9.aprīlis 2018, 12:03
 
F64
Svētdien Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informēja, ka Rīgā daudzstāvu ēkas ugunsgrēkā bojā gājis viens, bet izglābti 18 cilvēki.

Zināms, ka piecstāvu dzīvojamajā mājā ar atklātu liesmu dedzis dzīvoklis 35 kvadrātmetru platībā.

Pirms ugunsdzēsēju ierašanās Valsts policijas darbinieki bija paspējuši evakuēt trīs cilvēkus, taču no piedūmojuma bija nepieciešama palīdzība arī citiem ēkas iedzīvotājiem, tādējādi kopumā ar pacēlāju un automātisko kāpņu palīdzību no ēkas tika izglābti 18 cilvēki. Tomēr pēc ugunsliesmu likvidēšanas dzīvoklī tika konstatēts, ka ugunsgrēks ir prasījis viena cilvēka dzīvību.

Par ugunsgrēku sociālajos tīklos rakstīja arī tā aculiecinieki.

"Vienā mirklī no mājas korpusa izskrien policijas darbinieki, sakot, ka tūlīt sprāgs! Tajā pašā laikā vīrietis no piektā stāva kliedz: "Palīdziet, man ir divi mazi bērni, mē nevaram tikt ārā, jo visur ir dūmi!" Bērnu raudas un sievas kliedziens pēc palīdzības... Paldies Dievam, ka profesionāļi operatīvi nostrādāja un visi palika dzīvi. Vai es gribētu būt bezpalīdzīgā tēva vietā? Viņam blakus bija divi bērni, sieva un vecmāmiņa. Kā es uzvestos, par ko domātu..." raksta ugunsgrēka aculiecinieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas