"Ārvalstu aģentes meita". Pugačovas meitai Krievijā lielas problēmas

tautaruna.lv 26.februāris, 12:15
 
Alla Pugačova / depositphotos.com
Krievijas pilsētās Irkutskā, Krasnojarskā, Novosibirskā un Bratskā kara atbalstītāji atcēla dziedātājas Kristīnas Orbakaites koncertus. Par to RIA ziņo koncertu norises vietu pārstāvji.

Koncerttūres organizators Oganess Tuhmanjans izdevumam "Abzac" atklāja, ka koncertu atcelšanu izraisīja tehniskas problēmas norises vietu sagatavošanā: “Šo koncertu organizēšanā bija tehniskas grūtības, tāpēc tie tika atcelti. Šie koncerti notiks, bet nav skaidrs, kad. Varbūt rudenī, varbūt pavasarī. Varbūt vēlāk."

Tiesa gan, koncerti tiek atcelti pilsoņu sūdzību dēļ, kas nav apmierināti ar mākslinieces klusēšanu.


Irkutskas apgabala gubernatora Igora Kobzeva "Telegram" kanālā parādījās jautājums: "Kāpēc mūsu reģionā vēl nav atcelts Krievijas ārvalstu aģentes meitas Kristīnas Orbakaites koncerts?" Pēc tam koncerts Irkutskā tika atcelts.

Iepriekš vēstījām, ka ir atcelts Orbakaites koncerts, kuram bija jānotiek Ulanudē (Burjatijas galvaspilsēta, kas ietilpst Krievijas Federācijā).

Kristīna Orbakaite koncertu atcelšanu nekomentē. 2023. gada aprīlī dziedātāja izdeva singlu “Alla dziedās”, ko daži saista ar viņas mātes Allas Pugačovas pretkara nostājas atbalstīšanu.

Orbakaite Krievijā nedzīvo jau daudzus gadus, taču 2023. gada decembrī uzstājās balvas “Gada dziesma” pasniegšanas ceremonijā, filmējās Pirmā kanāla seriālā “Grūtniecības tests” un plānoja koncerttūri pa Krieviju.

Orbakaites māte Alla Pugačova ir precējusies ar “ārvalstu aģentu”, humoristu Maksimu Galkinu. Pati Orbakaite, kā iepriekš norādīja Burjatijas varas iestādes, "nav ārvalstu aģentu sarakstā, viņas darbība Krievijas Federācijā nav oficiāli aizliegta".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:46

Jaunākās diskusijas