Ģimene, veicot mājokļa remontu, sienā atrod pārsteidzošas lietas

tautaruna.lv 26.februāris, 5:00
 
pexels.com
Mets un Kerija Tesmeri no ASV, Mineapolisas, bija nobrieduši veikt kapitālo remontu vannas istabā. Lai iegūtu vēlamo rezultātu, pāris bija nolēmis nojaukt vienu sienu. Uzsākot remontdarbus, viņi tajā atrada kaut ko pārsteidzošu, vēstīts "UPI".

Vannas istabas sienā bija paslēptas divas aptuveni 100 gadus vecas mīlestības vēstules.

Kā izrādas, vēstules nebija viņu vienīgais atradums. Sienā aiz tualetes poda viņi atrada arī dažādus traukus, rožūdeni, žiletes asmeņus, glicerīnu un dažādus citus tualetes piederumus.

Pāris sacīja, ka no dažādajiem atradumiem visinteresantākās viņiem šķiet tieši mīlestības vēstules.

Vēstules bija rakstījis puisis vārdā Džons B., un tās tika adresētas Heizelai un Paulīnei. Vēstulēs Džons abām meitenēm atzinās mīlestībā un lūdza katru dāmu pavadīt viņu uz dejām.

"Izlasot vēstules, mēs sapratām, ka tās, visticamāk, ir [rakstījis] jaunietis vecumā no 13 līdz 18 gadiem," uzskata Kerija.

Pāris vēlas noskaidrot, kas ir Džons, kas rakstīja šīs vēstules. Pagaidām viņiem izdevies noskaidrot, ka reiz šajā mājā, kurā viņi pašlaik dzīvo, dzīvoja Džons Pavlo ar ģimeni. Viņi konkrētajā mājā dzīvoja laika posmā no 1920. gada līdz 1950. gadam. Džonam Pavlo bija dēls, kuru arī sauca Džons. Līdz ar to vēstuļu atradēji ir pārliecināti, ka tieši Džons jaunākais varētu, iespējams, būt vēstuļu autors.

Tomēr situācija nav tik vienkārša. Kā izrādās, 1960. gados viņu mājā ievācās cita ģimene, kurā arī bija zēns vārdā Džons.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:07

Jaunākās diskusijas