Cilvēkus dzen izmisumā saņemtie komunālie rēķini

tautaruna.lv 26.februāris, 1:30
 
Vladislavs Proškins/MN
Līdz pavasarim un siltākam laikam vēl kādu brīdi jāpaciešas. Lai arī pie mums Latvijā pēdējos gados nav ļoti aukstas ziemas (izņēmumi - dažas dienas), kā liecina ieraksti soctīklos - rēķini gan kāpj debesīs.

"Gribēju uztaisīt mazu aptauju par apkures rēķiniem, vakar saņemot rēķinu par 3 istabu dzīvokli, biju, maigi sakot, nelielā šokā. Kā Jums ar rēķiniem Vecumniekos?" vietnē "Facebook" taujā Kristaps, publicējot savu rēķinu. "Izskatās, ka "Bauskas komunālais serviss" vienkārši "uzvārās" uz vietējo iedzīvotāju rēķina. Ņemot vērā, ka lielākoties kurināšana notiek ar šķeldu, kurai cenas ir stipri zemākas, kā iepriekš, neredzu pamatu tādiem rēķiniem. Galvaspilsētā apkure ir lētāka nekā Bauskas nov., kur rodas starpība, neviens nepaskaidro. It kā viņi lielījās ka pieņēmuši spēkā lētāku tarifu, pagaidām neliekas, ka tas uzlabotu iedzīvotaju rēķinus," turpina Kristaps.

Ekrānšāviņš

Elīna: Misā. Komunālie bez apkures, un pagājušajā mēnesi identiski rāditāji, 9 kubi ar ūdeni. Šomēness mistiski +24,12 eiro.

Ekrānšāviņš

Santa: Lasot šos komentārus, saprotu, ka dzīvot privātmājā ir lētāk! Atkritumu apsaimniekošana ap 7 eiro, bez uzskaites par personu. Granulas apkurei uz apkures sezonu ~1200. Labi, elektrība pēc paterētajiem kilovatiem.

Agnese: 2 istabu dzīvoklis Vecumniekos 393 eiro. Rīdzinieki nokomentēja, ka šeit esot ekskluzīvs rajons. Forši dzīvot laukos.

Sandra: Ja vadītāji vēlas algu 4500 un vairāk, tad jau nekas cits neatliek, kā pieprasīt. Es nesaprotu, kas notiek. Man liekas, ka “krējumam” nav sapratnes par reālo situāciju, par algām. Viņi ir tādi kā citplanētieši.

Sveta: Vecumniekos 330 eiro par divistabu dzīvokli.

Elīna: Mums divistabu dzīvoklis 635 eiro Bauskā.

Mihails: Misā 360 eiro.

Ruslans: No jaunā gada būs lētāka apkure - viņi teica, maksāsim mazāk - viņi teica. Pēc fakta sanāca tieši pretēji. 457 eiro par 3 ist. dz.

Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas