Vīrietis Ogrē pamostas no blīkšķa un pa logu ierauga baisu skatu

tautaruna.lv 26.februāris, 3:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Ogrē kāds “Audi” vadītājs nobrauca no ceļa, aizķerot koku, elektrības stabu un privātmājas žogu. Vadītājs mēģināja apdzīt priekšā braucošo spēkratu, bet neveiksmīgi atgriezās savā joslā, vēsta "Degpunktā".

Jāzeps parāda elektrības stabu un koku, kurā ietriecies, un pēcāk jau auto aizslīdējis tālāk līdz pat privātmājas kāpņu margām. Kā saka pats šoferis - labi vēl, ka nepiezemējās mājas pagalmā. Jāzeps brauca pa Brīvības ielu virzienā uz Kartonfabrikas pusi.

“”Fūri” dzinu, pretim brauca mašīna, lai tiktu atpakaļ savā joslā, uzspiedu uz 65 kilometriem stundā. “Fūre” vilkās ar kādiem 35 kilometriem - arī pats šoferis, sniedzot liecību, teica, ka vilkās. (..) Rezultāts - ledushalle,” pastāsta Jāzeps.

Autovadītājs pamatīgi pārbiedēja Viesturu, kurš vēl rīta pusē saldi gulēja. Atmošanās esot bijusi pēkšņa.

“Es domāju, ka 2. stāvā skapi apgāza. Blīkšķis bija baigais. Domāju, ka varbūt kāds spēcīgi durvis aizcirta mājai, bet neviens tā nekad nedara. Man meita ir 2. stāvā un teica, lai paskatos pa logu,” negadījuma brīdi atminas Viesturs.

Nepietika ar to, ka skats jau tā bijis baiss, redzot to, kas noticis teju pie privātmājas namdurvīm, Viesturu izbiedēja vēl kas.

“Nobijos no tiem augstsprieguma vadiem - tie te karājas, stabs ir nolauzts. Bija tas īssavienojuma blieziens viens, tāds efektīgs - zilas gaismas un blīkšķis liels,” teic Viesturs.

Nama saimnieks gan bez elektrības nav palicis. Vienīgā skāde esot ielocītā metāla marga, kura bija caururbusi “Audi" aizmugurējās durvis, atstājot tajās pamatīgu caurumu. Arī elektrības staba un koka fragmenti triecienā sasprūduši durvīs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas