Daļa sabiedrības pieprasa dzēst vēl vienu "lsm.lv" rakstu

tautaruna.lv 26.februāris, 14:55
 
Pixaby
Jau trešo dienu nerimst cilvēku sašutums par sestdien portālā "lsm.lv" publicēto "Cūku komiksu" par karu Ukrainā, kurā attēlotas cūkas militāristu formā, attēlojot Ukrainas kareivjus. Sabiedrība "ceļ gaismā" vēl vienu publikāciju, kuru pieprasa no portāla dzēst.

"Diemžēl šī nav pirmā reize. Atgādināšu, ka savulaik bija netaktiski izākstīts uz 17 gadiem padomju ieslodzījuma vietās (tie nav šodienas eiropeiskie cietumi) notiesātais latviešu disidents Gunārs Astra. Dažiem cilvēkiem šķiet, ka izsmiet citu ciešanas, pārvērst tās anekdotē (turklāt nesmieklīgā) ir baigi stilīgi. Zaimot to, kas citiem svēts, viņiem šķiet uzjautrinoša savas drosmes demonstrācija. Tiesa, šī “drosme” parādās tikai tad, ja labi zināms, ka par to nekas nebūs," savā šodienas komentārā raksta "Neatkarīgās" žurnālists Bens Latkovskis.

"Ir pirmdiena, pusviens dienā, bet par neētisku atzītā, Astras piemiņu zaimojošā 'asaciņa" vēl arvien nav dzēsta "lsms.lv vietnē! Kāpēc?" vaicā dzejniece un sabiedriskā darbiniece Liāna Langa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:13

Jaunākās diskusijas