Pabriks "uzbrauc" "Latvijas pastam": Mums daudz iemeslu, kāpēc atkal nevaram...

tautaruna.lv 3.februāris, 14:15
 
Kaspars Krafts/MN
"Latvijas pasts" līdz gada beigām visā valstī nerentabilitātes dēļ plāno slēgt 105 pasta nodaļas. Ši ziņa izraisīja lielu sašutuma vilni sabiedrība un jautājumu, vai valsts uznēmumam nav pienākums pildīt sociālu fukciju, ne tikai izdevīgumu vērtēt naudas izteiksmē.

Politiķis Artis Pabriks "Latvijas pastam" veltījis šādus vārdus: "Es cerēju, ka "Latvijas pasts" tagad aiztaisīs 100 kantorus ciet, jo ir izplānojis grandiozu stratēģiju, kā izkonkurēt igauņu "Omniva" un citas kompānijas, kā "DPD", lietuviešu "Venipak", lai Latvijā visur būtu mūsu pakomāti. Bet laikam kļūdos, mums būs daudz iemeslu, kāpēc atkal nevaram," tā A. Pabriks.

Skaidris: Salīdzinājumā ar ieguldīto naudu, Latvijas Pasta sniegums ir gaužām vājš. Vadība saņēma lielas algas un ne par ko neatbild, gluži kā politiķi.

Andris: Atceros, kad LP mēģināja ar kurjerpastu izsisties pirms kadiem 5 gadiem. Kad zvanīju uz klientu servisu, vienmēr atbildēja kāds, kurš skrēja pa noliktavu un darīja vēl citas lietas paralēli. Mēs varam, bet negribam, jo tas ir grūti un ilgi. Omniva to panāca, bet tas nebija ātri.

Jānis: Šis viss ir iepriekšējo valdību neizdarības. Padsmit gadus nespējāt nokomunicēt iedzīvotājiem, īpaši senioriem un tiem, kas pēc 20 gadiem par tādiem kļūs, digitalizācijas un pašapkalpošanās risinājumus. Tagad arhaiski uzņēmumi nespēj vairs manevrēt tirgū un grimst.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:47

Jaunākās diskusijas