"Tas bija briesmīgi"; Daugavpilī dzērājšoferis izposta vietējo apkaimi

tautaruna.lv 3.februāris, 18:47
 
F64
Šonedēļ Daugavpilī kāds pamatīgi piedzēries vīrietis sēdās “Audi” vadītāja sēdvietā un terorizēja Stāvās ielas apkaimi, vēsta "Degpunktā".

37 gadus vecā vīrieša bīstamās izklaides tika iemūžinātās gan policijas protokolos, gan apkaimes iedzīvotāju viedtālruņos. Uzņemtajos video kadros redzams, kā “Audi” vadītājs cenšas izbraukt no daudzdzīvokļu mājas pagalma, taču tas izrādās krietni grūtāk, nekā cerēts. Bariņš vīriešu sprūk katrs uz savu pusi brīdī, kad dzērājšoferis atpakaļgaitā brauc pa trotuāru. Kaimiņi pa logiem vēroja notiekošo traci.

“Tas bija briesmīgi. Mazums, es tur ietu, vai bērni ietu ārā no kāpņutelpas, ar cilvēku jebkas varētu notikt. Nereāli,” stāsta kaimiņiene.

Taču ar gājēju celiņa un zālāja izbraukāšanu “Audi” vadītāja aktivitātes vēl nebija beigušās. Ar lielu blīkšķi vīrietis trieca automašīnu pret kāpņutelpas nojumi.

“Vai nu piedzēries, vai narkomāns kaut kāds. Lūk, viņi no šejienes brauca, te vēl ir atlūzas,” šķendējas vietējais iedzīvotājs.

Starp izpostītās mājas iedzīvotājiem joprojām klīst leģendas, cik tad īsti stiprā reibumā pusvienos dienā nelūgtais viesis bija sēdies pie stūres. Starp minējumiem izskan piecas, 3,3 un pat astoņas promiles.

Policijas pārstāvji gan noliedz, ka “Audi” vadītāja reibums būtu sasniedzis tik augstus un dzīvībai bīstamus apmērus. Jebkurā gadījumā vīrieti gaida nopietns sods, jo bez ēkai nodarītajiem bojājumiem šoferis pamanījās sadauzīt trīs stāvošus transportlīdzekļus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:02

Jaunākās diskusijas