Satraucoši "dzīvā Nostradama" pareģojumi 2024.gadam

tautaruna.lv 3.februāris, 11:44
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Brazīlietis Atoss Salome, kurš apgalvo, ka ir ekstrasenss un dēvē sevi par "Dzīvo Nostradamu", kurš it kā prognozēja Covid pandēmiju, ir izteicis biedējošas prognozes 2024. gadam, raksta The Mirror.
Pēc viņa teiktā, šis gads būs "jauna nodaļa cilvēces vēsturē" ar citplanētiešiem, robotu sacelšanos, globālu katastrofu un pat Trešo pasaules karu.

Viņš uzskata, ka šis būs "pilnīgi pārveidojošs" gads, kad cilvēki beidzot sazināsies ar citplanētiešiem. Viņš prognozē, ka šausminoša iebrukuma vietā cilvēki un citplanētieši sazināsies, izmantojot "šifrētus signālus, ko pārtver teleskopu tīkls".

Gaišreģis arī apgalvo, ka "materiāliem bagāts asteroīds" steidzas pretī Zemei un šogad droši nolaidīsies, izraisot jaunu kosmosa sacīksti, jo valstis jau sacenšas, lai to iegūtu.

Turklāt Salome piebilda, ka mākslīgais intelekts "mostas" un apzinās sevi, un 2024. gadā tas varētu vadīt "mašīnu sacelšanos".

Runājot par globālajiem konfliktiem, ekstrasenss pauda pārliecību, ka tā ir "steidzama realitāte, jo Trešo pasaules karu pēkšņi izraisīs notikums Dienvidķīnas jūrā vai liels kiberuzbrukums, un cīņa starp Ķīnu un Krieviju saasinās".

Salome arī brīdināja par gaidāmo globālo katastrofu, jo dabas katastrofas pārņem zemeslodi. Viņš prognozē trīs lielus uzliesmojumus Tuvajos Austrumos un Āfrikā - Dienvidsudānā, Somālijā un Jemenā.

Vienlaikus ekstrasenss skaidroja, ka neviena no viņa prognozēm nav akmenī kalta, un vienmēr pastāv iespēja, ka pozitīvi lēmumi tās var mainīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas