Speciālisti atklāj visātrāko veidu, kā notievēt

tautaruna.lv 3.februāris, 13:46
 
F64
Eksperti vienbalsīgi iesaka necensties zaudēt svaru īsā laika periodā, jo ātrās diētas, kas saistītas ar lielu kaloriju deficītu, ir saistītas ar veselības apdraudējumiem, raksta USA Today.

Turklāt, ja svars tiek zaudēts, ievērojot ātrās diētas, tas parasti notiek muskuļu un ūdens, nevis tauku veidā. Tomēr ir veselīgi un ieteicami veidi, kā zaudēt svaru saprātīgā laika periodā.

Kāds ir ātrākais veids, kā zaudēt svaru?

Atbilde ir tāda, ka ir nepieciešams radīt kaloriju deficītu — tas notiek, ja patērējat mazāk kaloriju, nekā nepieciešams jūsu ķermenim. Kaloriju deficīts var būt atšķirīgs atkarībā no cilvēka svara, auguma un aktivitātes līmeņa.

Fitnesa treneris Markoss Eskvivels sacīja, ka ir vairākas metodes, kas ir palīdzējušas viņa klientiem zaudēt svaru pareizi.

"Ja jums ir aktīvs dzīvesveids, pareiza olbaltumvielu daudzuma ēšana ir ļoti svarīga jūsu svara zaudēšanas panākumiem. Cilvēki olbaltumvielu ēšanu pielīdzina svara pieaugumam, bet... organisms sadedzina vairāk kaloriju, tikai sadalot olbaltumvielas," viņš paskaidroja.

Vai ir iespējams zaudēt svaru tikai dažu dienu laikā?

Ar ekspresdiētas palīdzību tas ir iespējams, taču maz ticams, ka tam būs ilglaicīgs efekts. Var rasties arī nepatīkamas blakusparādības vai pat veselībai bīstami apstākļi, piemēram, dehidratācija un elektrolītu līdzsvara traucējumi.

Terapeite Džūlija Čena atzīmēja, ka drošai svara zaudēšanai ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo ēdienu. Viņa iesaka savā uzturā iekļaut dažādus pilngraudus, dārzeņus, augļus un pākšaugus, lai iegūtu nepieciešamās uzturvielas un šķiedrvielas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas