Sieviete četrus mēnešus aprūpē mirušo māsu, uzskatot, ka viņa ir dzīva

tautaruna.lv 3.februāris, 17:09
 
Ilustratīvs attēls / Kristaps Kuhaļskis/F64
Patiesi šokējošs stāsts noticis Krievijā - tur janvāra vidū vienā no Šahti ciema dzīvokļiem tika atrasts mumificēts jaunas sievietes līķis. Par ķermeni četrus mēnešus rūpējās māsa, kura nespēja noticēt māsas nāvei.

Vietējie mediji vēsta, ka mirusī sieviete bijis tikai 40 gadus veca. Kopš pagājušā gada oktobra kaimiņi vņu nebija redzējuši. Māsa, atbildot uz kaimiņu jautājumiem, teica, ka Sofija ir slima un viņa aprūpē slimo māsu. Nav zināms, cik ilgi tas turpinātos, ja 16.janvārī māsu dzīvoklī nebūtu plīsis ūdensvads. Tas sāka appludināt kaimiņus apakšējos stāvos.

Dzīvoklī ienāca kaimiņš, iegāja vannas istabā un palīdzēja aizgriezt cauruli. Neko dīvainu viņš nepamanīja. Nākamajā dienā dzīvoklī ieradās santehniķis, izdarīja savu darbu un bez aizdomām aizbrauca prom.

Vēlāk apakšstāva kaimiņš atkal ieradās pie Marijas, lai pārbaudītu meistara darbu, un pajautāja, kā Sofija jūtas. Māsa paziņoja, ka viņai ir tik slikti, ka nevar kustēties. Viņa ir jāmazgā, jābaro un jāpadzirdina. Marija uzaicināja vīrieti istabā, kur gulēja “slimā sieviete”, lai viņš varētu pārliecināties par teikto.

Ieejot guļamistabā, vīrietis bija šokēts - uz gultas gulēja mumificēts sievietes līķis.

Ķermenis bija pārklāts ar divām krāsainām segām, un blakus galvai bija kaste ar sasmalcinātiem valriekstiem. Marija bija pārliecināta, ka viņas māsa ir dzīva un viņai nepieciešama aprūpe. Kaimiņš atvadījās un, tiklīdz izgāja no dzīvokļa, nekavējoties izsauca policiju un ātro palīdzību. Ieradušies dienesti apstiprināja Sofijas nāvi un nogādāja līķi uz morgu. Vēlāk izrādījās, ka viņas nāve bija nevardarbīga un notika pagājušā gada oktobrī. Marija devās uz psihiatrisko klīniku, lai ārstētos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas