Māris Grigalis atklāj, ko domā par laika ziņām TV; kritizēts tiek arī Toms Bricis

tautaruna.lv 1.novembris 2023, 17:30
 
Māris Grigalis / Foto: Gints Ivuškāns/F64
Radio un TV personība Māris Grigalis, viesojoties "Kad viņas satiekas" studijā, atklāja, kas Rūtai Dvinskai un Tomam Bricim būtu jāuzlabo laika ziņu lasīšanā. Tāpat viņam bija tiešs viedoklis par to, kuram no bijušajiem kolēģiem laika ziņas vairs nevajadzētu lasīt.

Būdams pietiekami saudzīgs pret amata brāļiem un māsām, Grigalis atzina, ka laika ziņās no trīs kandidātiem paturētu Rūtu Dvinsku un Tomu Brici, savukārt Viktoram Zemgalam viņš ieteiktu turpināt muzicēt. “Zemgals ir pirmais vīrietis, kurš stāstīja laika ziņas. Manuprāt, viņš cilvēku prātos un atmiņās ir palicis kā “Eolikas” dziedātājs, līdz ar to viņš droši vien ir neatbilstošs laika ziņām. Savukārt Rūtiņai visu cieņu - forša meitene, kurai ļoti labi sanāk stāstīt par laika ziņām, un Toms Bricis… Te viss ir skaidrs - viņu apdzied pat “Bermudu Divstūris”! Ar visiem satelītiem, ko viņš ir izlicis uz māju jumtiem, Bricis ir profesionālis.”

Pieņēmis izaicinājumu, Grigalis nebaidījās atzīst, kas kolēģiem laika ziņu lasīšanā būtu jāuzlabo: “Rūtiņai vairāk smaidu, bet Bricim… Nu, esi dzīvespriecīgāks! Nav viss tik slikti, Tom! Tici vai nē, bet pēc ciklona nāk anticiklons. Tad tur viss saulains un patīkams [kļūst]!”

Lai uzzinātu vairāk, skaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas