No auto pa gaisu lidoja teju viss; atklāj detaļas par traģisko avāriju Jaunciemā

tautaruna.lv 1.novembris 2023, 7:00
 
F64
Kādam “Mercedes Benz” vadītājam alkohola lietošana un sēšanās pie spēkrata stūres sestdienas vakarā šķita nevainīga ideja. Diemžēl iereibušais vīrietis neaizdomājās par citiem satiksmes dalībniekiem, un viņa neapdomība maksāja cita cilvēka dzīvību, vēsta "Degpunktā".
Trieciens, abiem spēkratiem saduroties, bija tik pamatīgs, ka no automašīnām pa gaisu lidoja teju visas iespējamās virsbūves un salona detaļas - sākot no saules sargiem līdz pat aizmugurējiem lukturiem. Notikuma vietā ieradās operatīvie dienesti.

Ierodoties NMPD mediķiem, tai skaitā ārstu speciālistu brigādei, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests palīdzējis no automašīnas atbrīvot vienu cietušo, lai mediķi spētu sniegt viņam neatliekamo palīdzību. Diemžēl pēc ilgstošiem atdzīvināšanas pasākumiem cietušais gājis bojā, informē NMPD pārstāve Laura Bērziņa.

Bojāgājušais bija “Volkswagen Passat” vadītājs, kura spēkratu stiprais trieciens iesvieda blakusesošajos kokos, “aptinot” automašīnas rāmi ap tiem. Traumas guva arī “Mercedes- Benz” pasažiere, kura tika nogādāta slimnīcā. Savukārt pats vadītājs savainojumus neguva. Pārbaudot viņa veselības stāvokli, atklājās nepatīkams fakts.

Likumsargi konstatēja, ka automašīnas “Mercedes-Benz” vadītājs atradās 1,14 promiļu stiprā alkohola reibumā, informē Valsts policijas pārstāve Līna Bagdone.

Automašīnas vadītājs tika aizturēts un ievietots īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas