Rīdzinieks sašutis par to, ko policisti atļaujas darīt savā darbavietā

tautaruna.lv 1.novembris 2023, 3:00
 
F64
Smēķējot pa vienam vai barā, uz ietves vai tuvu tai, valsts amatpersonas kaitē garāmgājēju veselībai, pēc aizrādījumiem ne vienmēr pārstāj smēķēt, lai gan to pieprasa likums, ziņo rīdzinieks. Viņš ir neizpratnē par novēroto pie ēkas Rīgā, Stabu ielā, kur bāzējusies Valsts policijas (VP) Galvenās Kriminālpolicijas pārvalde un Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvalde, kā arī citu tiesību un likuma sargājošo iestāžu struktūrvienības, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Ēkā Rīgā, Stabu ielā 89, strādā prokurori, robežsargi, bet visvairāk tur ir policistu. Rīdzinieks, kurš vēlas palikt anonīms, dalījās ar saviem novērojumiem pie ēkas.

"Esmu vairākas reizes lūdzis nesmēķēt, kad eju ar mazo garām, bet reti kurš to respektē! Viens ir ātri paiet garām šiem smēķētājiem ar ratiem, kas cits - ja mazais grib iet pats ar kājiņām. Tad sanāk diezgan uzkavēties šajos dūmos, jo mazajam nesanāk iet tik ātri. Smēķēšana ir ļoti traucējoša, nerunājot par nelabvēlīgo attieksmi no šo smēķētāju puses, kad tiek palūgts uz brīdi pārtraukt smēķēšanu."

Raidījums sazinājās ar VP Sabiedrisko attiecību nodaļu, kurā sniedza šādu komentāru:

"Diemžēl konkrētajā adresē iekšpagalmā šobrīd noris remontdarbi, un tajā personāls nedrīkst uzturēties, bet tas nekādā gadījumā neattaisno šādu darbinieku attieksmi, vēl jo vairāk, ja ticis saņemts aizrādījums, ka cigarešu radītie dūmi traucē. Esam par šo situāciju informējuši VP vadību, informācija nodota arī VP Iekšējās kontroles birojam, lai veic pārrunas ar darbiniekiem, ka šāda attieksme nav pieļaujama un tā noteikti nav VP reprezentējoša rīcība. Pateicamies iedzīvotājam par uzmanības vēršanu un aicinām arī turpmāk ziņot Valsts policijas vadībai, ja atkārtoti saskaras ar tamlīdzīgiem gadījumiem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas