Cilvēki šokā par valsts izšķērdību

tautaruna.lv 1.novembris 2023, 15:15
 
Vladislavs Proškins/f64
No malas skatoties šķiet, ka valdība atkal labas domas domādama, nav spējusi pieejamos finanšu resursus novirzīt tik tiešām efektīviem sabiedrības integrācijas pasākumiem, bet gan pa taisno "izbaro cūkām."

Dzintris Kolāts, kas pazīstams ar savu aso mēli, šoreiz uzmanību pievērsis pavisam dīvainam mērķim, ko valdība ieplānojusi finansēt ar papildus 7,7 miljoniem eiro.

Dzintris Kolāts mikroblogošanas vietnē "X" raksta: "Vot tā! - "2025.- 2027.gadā papildu 7 726 062 eiro nepieciešami Sabiedrības integrācijas fondam vienota latviešu valodas apguves piedāvājuma mehānisma izveidei" (avots: LETA)...ar sapīkumu jāatzīst, ka naudiņu kolektēt prot labi. Ar rezultātiem tik šmaugi neiet."

Komentētāji vērš uzmanību, ka finansējums nav paredzēts sveštautiešu apmācībai latviešu valodas līkločos, bet gan tikai latviešu valodas apguves piedāvājuma mehānisma izveidei.

"Pikanti, ka šo gadu desmitu laikā tā arī neesam izveidojuši "vienotu latviešu valodas apguves piedāvājuma mehānismu". Nu, tagad token būs, ko, šef?"

"Evika Siliņa, apsveicu Jūs kā kārtējo naudas izzadzēju. Ir jābūt tomēr kroplām smadzenēm, lai šis tiktu akceptēts."

"Naudas izpļekarēšana. Tai pat laikā veselības aprūpē analīzēm kvotas beigušās. Stulbeņi!"

"Celmiņš jau visu laiku te murgo par to, ka vajadzēs naudu latviešu valodas kursiem. Kaut kādu biznesu Progresīvie jau organizē. Tikai sapņos pat nerādījās, ka pievāks 8 miljonus!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas