Marija Bērziņa: Mīļo tēti, beidz d**sties!

tautaruna.lv 1.novembris 2023, 11:30
 
F64
Žurnālā "SANTA" aktrise Marija Bērziņa pastāstījusi par attiecībām ar tēvu aktieri Andri Bērziņu, ar kuru nav tikusies vairākus gadus. Viņa mudina tēvu satikties divatā, bet Bērziņš atklāj, ka to nedarīs, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Lūdz tēvu satikties" izdevumā "Privātā Dzīve".

"Mīļo tēti, beidz di..sties! Runājam normāli!" saka Marija. Viņa gan piebilst - lai viņu tikšanās notiktu, tajā jābūt tikai viņiem abiem: "Tas būtu iespējams tikai vienā formātā - ja es varētu vispirms ar viņu satikties aci pret aci, divatā, citādi būs falši, to negribu… Šāda iespēja man nav bijusi trīs gadus. Pa telefonu pēdējoreiz runājām, šķiet, pavasarī," viņa saka, piebisltot, ka šobrīd tēvs ar viņu komunicē caur presi, neko nav teicis viņai acīs, tās visas ir spekulācijas un tiek eskalēts neesošs konflikts.

Andris Bērziņš teic, ka Marija intervijā uzsver - gribētu tēvam apķerties. Tāda iespēja viņai esot bijusi šos 11 gadus, bet, kad abi satikušies, bija vien vēss sveiciens.

"No Marijas, kopš esmu šķīries ar viņas mammu, mīlestību pret sevi diemžēl neesmu sajutis. (..) Nenoliedzami, es mīlu savu meitu, lai kādas arī būtu vai nebūtu attiecības. Mīlu un lūdzu Dievu par savu mazdēlu, novēlu laimīgu laulību, radošumu, labu veselību un pārticību. Bet tikties ar viņu netaisos."

F64

Bērziņš piebilst, ka nav aicināts ne uz pirmizrādēm, ne jubilejām.

"Marija man saka, lai beidzu di**sties. Man nav ne dusmu, ne aizvainojuma. Tas vienkārši pēc visa, kas šajos gados noticis, ir mans nobrieduša vīrieša lēmums."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas