""Labais ārsts" nedabūja fingāli;" Bulis pārskaities par kāda mediķa attieksmi

tautaruna.lv 4.jūlijs 2023, 3:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Aktieris Andris Bulis vietnē "Twitter" izstāsta savu neseno pieredzi ar mediķiem brīdi, kad bērnam bija vajadzīga palīdzība. Pirmais ārsts, tā teikt, parādīja durvis, bet par citiem mediķiem aktieris saka atzinīgus vārdus. Bet komentāros cilvēki gan vēl bērnam ātru atlabšanu, gan daļa kritizē A. Buļa rīcību.

"Bērnam maza, bet asiņojoša trauma kakla rajonā. Ātri aizvedu uz “Bērnu Gaiļezeru”(tuvākais). Pa atvērtām durvīm, kurās ielikts krēsls, dodos iekšā ar mazo uz rokām. “Ārsts”-“ neredzi,ka krēsls priekšā? Lūdzu apskatīt brūci. Liek man bērnu vest uz Vienības gatvi! Izsaucu turpat ātros!" raksta A. Bulis.

Viņš turpina: "Vienības gatvē 18:00 vakarā pēc Waze 56 min . Izsaucu turpat ātros. Paldies NMPD ārstiem, kuri bija super. Bērns apārstēts un “labais ārsts" nedabūja fingāli. Kāds bija Hipokrāta zvērests?"

Frīda: Kā tas ar tiem ārstu zvērestiem iet kopā, ja vnk pasūta tālāk tāpēc, ka bērns

Aivars: Brīdis, kad Hipokrāts tiek atstāts kārtējo reizi uz otru gadu. Ceru, ka viss kārtībā.

Juris: Laiku atpakaļ man vajadzēja neatliekamu palīdzību uroloģijā. Ārstējošais ārsts ieteica saukt ātros un doties uz Austrumu slimnīcu. Brigāde atteicās, jo instrukcija paredzot, ka jāved uz tuvāko, kas bija Stradiņa slimnīca. Beigās izrādijās, ka par 50 E tomēr aizvedīs uz Austrumu

Vinnta: Viņi šo vismaz agrāk skaidroja,ka viņiem neesot ķirurga. Bet nu briesmīgi, protams. Ātru izveseļošanos!

Debora: Mja.. Pirms 7 gadiem kaimiņš aizrāva 3mēnešus veco mazdēliņu uz Siguldas slimnīcu, kur dežūrdakteris uzreiz pieņēma, un, par cik bija ķirurgs ar milzīgu pieredzi, uzreiz sašuva zoss "sakosto" pirkstiņu.. Dīvaini, ka tik lielā slimnīcā kā bērnu Gaiļezers nav ķirurga..

Bebrītis: 1. Tavam bērnam dzivību nekas neapdraudēja, tāpēc liekam Hipokrātu mierā. 2. Ārsts varēja sašūt brūci, pēc tam sāktos komplikācijas piem, nedzītu brūce, nesmuka rēta utt. Kas būs vainojams - protams ārsts. Neviens tak neteiks, tas tāpēc, ka neaizvedu pie bērnu ķirurga.

Indra: Par Gailezera novietni… ja pareizi atceros, bija mērķis to pakāpeniski “likvidēt”, visu pārliekot uz Vienības gatvi, tāpēc tur esošo speciālistu profils un skaits būtiski samazināts. Par šo ļoti sāp sirds, jo atceros laikus, kad abus bērnus tur vedu pie vajadzīgajiem ārstiem

Inga: Pat laukos visi zinām, ka bērns jāved uz Vienības gatvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas