Krievu propaganda izplata Latviju apmelojošu video

tautaruna.lv 4.jūlijs 2023, 17:08
 
Scanpix
Internetā ievietots video, kurā it kā ukraiņu karavīrs stāsta par pieredzēto apmācības laikā Latvijā. Cilvēki, veicot izpēti, norāda, ka video ir viltots un uzņemts speciāli Krievijas propagandai, degradējot Latvijas valstu atbalstu Ukrainai.

Ieraksts "Twitter": "Krievijas medijos jau otro nedēļu cirkulē šādas video intervijas ar it kā ukraiņu karagūstekņiem, kuri izgājuši apmācības Latvijā. Tajās tiek stāstīts, ka NATO instruktori ukraiņus mācījuši ienīst krievus un devuši agresiju izraisošas narkotikas, lai tie labāk slepkavotu. Videoklipus uzņēmusi Krievijas Aizsardzības ministrija un to autentiskums ir stipri apšaubāms. Ļoti iespējams, ka video redzamās personas nebūt nav ukraiņi, bet Krievijas iedzīvotāji. Piemēram, viens no intervētajiem ir [it kā] Romāns Novožilovs. Viņu Latvijā psihologi it kā esot indoktrinējuši naidā pret krieviem. Persona ar ļoti līdzīgu seju un vārdu ir atrodama VKontakte, kur redzams, ka intervētais Romāns patiesībā ir no Maskavas apgabala, nevis Ukrainas."

Komentētāji spriež: "Ukraiņi tiek apmācīti visā Eiropā. Tāpat, nedomāju, ka ukraiņi ir jāapmāca ienīst krievus, to viņi paši apzinās, ko ienīst. interesnti, ko tad krievi domā, ka viņus ienīst nedrīkst par viņu “darbiem”?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 17

 
Anonīms
 

Kamēr nebūs bŗivas pieejas Informācijas avotiem no Krievijas puses tikmēr ar visām šaam Latvijas mēdiju izmeklējumiem var tikai dibenu noslaucīt.

4.jūlijs 2023, 18:33 Atbildēt

viļis, krievijas puses informācijas avotiem ir samazgu vērtība, ko lej mēslainē!

Kamēr tur valda pundurpļūtins, nav vērts pat kalusīties, kur nu vēl iedziļināties kremļa propogandonu sacītajā!

4.jūlijs 2023, 20:18 Atbildēt
V ilis Gutmanis > the.old.one

Diemžēl ja galvā smadzeņu nav tad no dibena to trūkumu neuzpildīt. Jābūt ļoti stipri garīgi slimai personai lai apriori par patiesību uzskatītu tikai vienas puses vārdus. Jā un vē,l kas citus mēgina noniecināt tas ir pats mazāks par vismazāko niecību.

4.jūlijs 2023, 22:25 Atbildēt
the old one > v.ilis.gutmanis

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

4.jūlijs 2023, 22:40 Atbildēt
V ilis Gutmanis > the.old.one

Viss ir pareizi smadzeņu nav tāpēc arī tādas kakas galvā kad nav at ko oponēt.

4.jūlijs 2023, 22:46 Atbildēt
the old one > v.ilis.gutmanis

Nē, tu jau pat nesaproti, kāda oponēšana mēslu bedrei, samazgam :))))))))))))))))

4.jūlijs 2023, 22:55 Atbildēt
the old one > v.ilis.gutmanis

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

4.jūlijs 2023, 23:00 Atbildēt

Tev nav pieejas info avotiem no Krievijas? Nav brīnums, ka starp mums vēl tik daudz cilvēku, kas šaubās par notiekošo Ukrainā.

Cienītais ir izgudrots tāds brīnums kā VPN. Liec kompī un klausies Krievijas uzbrukuma ministrijas suņu murgus kā šie jau iznīcinājuši vairāk rietumu tanku nekā ukraiņiem piegādāts, klausies skabejevas, solovjova prātuļojumus kaut vai 24h . Un nepļūtī, ka tev nav iespējas pārbaudīt informāciju. Krievijā tu gan dabūtu klausīties tikai to ko putļers tev liktu...

4.jūlijs 2023, 23:55 Atbildēt
the old one > normis.normis.normis

Normīt, draudziņ, ar šīm kremļa "podsķilkām" nav vērts diskutēt :)))) uzspļāvi tadam un aizgaji, tas darbojās!

5.jūlijs 2023, 0:29 Atbildēt
V ilis Gutmanis > normis.normis.normis

Mazo draudziņ vai tava mazā galviņā vismaz zin ka tāds informācijas iegūšanas veids uz doto brīdi ir krimināli sodāms. Tā kā nersksti labāk savus stulbos murgus.

5.jūlijs 2023, 16:20 Atbildēt
V ilis Gutmanis > the.old.one

Nu un ko tad tu muļķīt te dibenu plēs pušu?

5.jūlijs 2023, 16:21 Atbildēt

Nedomāju, ka ukraiņiem vajag iepotēt naidu pret okupantiem. Vili, aizmauc uz rašņu, tur dezinfo par Latviju ir Everesta augstumā.

5.jūlijs 2023, 15:32 Atbildēt

Jelena Sergejeva jums jau vairākas reizes tika teikts par to kur braukt un kur dzīvot jums padomu neprasīs.

5.jūlijs 2023, 16:23 Atbildēt

Ieteikums personāžiem ar smadzeņu trūkumu. Ja jūs viss apmierina tad sŗdiet un klausaties pasakas kuras jums stāsta. Ja jūs vēl līdz šim nezinat tad melo absolūti visi tāpēc lai iegūtu daudz maz objektīvu informāciju ir nepieciešāma brīva pieeja informācijai no visām pusēm. Diemžēl tādas personības kā jūs vēlaties uzspiest visiem tikai savu viedokli kas pēc jūsu glupajām domām ir tas pareizākais. Tā ka cienītie varat savus glupos viedokļus iebāzt tur no kurienes jūs cerat papildināt smadzeņu trūkumu.

5.jūlijs 2023, 16:17 Atbildēt

"gudrais viļis no austrumiem" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, mūlāps, nekas vairāk!!!

5.jūlijs 2023, 20:49 Atbildēt

Kur nu mums glupajiem ar "izcilnieku" gudrībā _Vili sacensties. Mēs jau tādi pamuļķi esam, toties viņš ir saprāta guru, no kura ir jāmācās, lai paši paliktu par "tādiem izcilniekiem" prāta ziņā.

6.jūlijs 2023, 1:35 Atbildēt

Jelena Sergējeva jums jau kuro reizi norādu ka melo abas puses. Tā kā jūs apriori vienas puses melus uzņemat kā svētu patiesību un citu viedokli par meliem tad apspriest tēmu nav vērts. Kamēr jūs neuzklausat abas puses un tikai tad izvērtējat kur varbūt ir patiesība, kas varbūt ir kaut kur pa vidu. Bet kad man klāsta priekšā klajus melus, pie kam stāstot ka tā ir patiesība es arī saucu tos par meliem bet jūs par tiem kas negrib redzēt patiesību.Tas ka jūs negribat to meklēt nu galīgi nenozīmē ka jums ir taisnība.

6.jūlijs 2023, 7:53 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas