"Staļinisms vissliktākajā formā!" Sārts komentē Krievijas izdarības Putina "svētkos" Lužnikos

tautaruna.lv 23.februāris 2023, 15:15
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts mikroblogošanas vietnē twitter publicējis ierakstu, kurā izteicies par notikušo Maskavas Lužņiku stadionā Krievijā.

Dienu pēc vairāk nekā stundu garās Krievijas prezidenta Vladimira Putina uzrunas tautai, Maskavas Lužņiku stadionā noticis mītiņš, kurā sapulcināti desmitiem tūkstošu cilvēku.

"It kā pēc 1 gada kara, par Krievijas necilvēcību nav jābrīnās, bet Putina “svētkos” Lužnikos uz skatuves izmantot Mariupoles bērnus, kuru vecākus paši nogalinājuši un likt viņiem teikt pateicības runas ir staļinisms vissliktākajā formā," mikroblogošanas vietnē twitter raksta J.Sārts.

"Baisi. Taču kaut kā neticas, ka īsti Mariupoles bērni," atbildot uz J.Sārta komentāru, norādījusi kāda cita twitter lietotāja.

"Es vairāk lieku uz vietējo pašdarbības teātri," norādījis kāds cits komentētājs.

Tikmēr ziņu aģentūra LETA vēsta, ka mītiņā kārtējo uzrunu teicis arī V.Putins.

Īsā uzrunā pasākumā, kas sarīkots par godu 23.februārī svinamajai Tēvzemes aizstāvju dienai, Putins pavēstīja, ka kara laikā dzimtenes aizstāvji ir visi Krievijas iedzīvotāji, ieskaitot bērnus, un izteica viedokli, ka Krievijas karavīri Ukrainā aizstāv "dzimteni un ģimeni".

Pēc Putina uzrunas koncertu sniedza Kremļa iecienītie dziedātāji, ieskaitot Oļegu Gazmanovu, Grigoriju Ļepsu un grupu "Ļube".

Pagājušajā gadā līdzīgs pasākums Lužņiku stadionā notika 18.martā, kurā Putins slavināja iebrukumu Ukrainā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas