Inscenējot savu nāvi, sieviete nogalina līdzinieci

tautaruna.lv 23.februāris 2023, 20:30
 
pixabay.com
Vācijā kāda 23 gadus veca irākiešu izcelsmes sieviete mēģināja inscenēt savu nāvi. Plāns bija ļoti labs – sociālajos tīklos viņa atrada savu līdzinieci un to nogalināja.
Kā ziņo „Sky News”, pagājušā gada augustā policija Ingolštatē, Vācijas dienvidos, automašīnā atrada asiņainu līķi. Sākumā līkis tika noturēts par slepkavību izdarījušo sievieti, bet patiesība tika noskaidrota autopsijas rezultātā. Upuris bija 23 gadus veca skaistuma blogere.

Policija atzīmēja, ka noslepkavotā un pati slepkava ir pārsteidzoši līdzīgas. Vēlāk noziedzniece un viņas draudzene tika aizturētas un apsūdzētas par slepkavību un sazvērestību. Tiek pieņemts, ka ģimenes apstākļu dēļ sievietes bija nolēmušas slēpties.


Kā ziņo policija, uzbrucēja vairākas reizes mēģinājusi sazināties ar potenciālajiem upuriem, taču tikai viena sieviete piekritusi - viņa tika pievilināta ar īpašu kosmētikas piedāvājumu. Noziedznieces darbojušās ar viltus vārdiem, aizvedušas svešo sievieti uz mežu, kur nodūrušas. Tagad viņām draud mūža ieslodzījums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas