Krievija Pugačovai atņēmusi pensiju

tautaruna.lv 23.februāris 2023, 3:30
 
Ģirts Ozoliņš/f64
Mūzikas kritiķis un Allas Pugačovas draugs Artemijs Troickis pastāstīja, ka Primadonna Krievijas Federācijā tiek noniecināta. Dziedātājai tika atņemta pat pensija.

Kremlim Pugačova ir nozīmīgs instruments, pazemojot viņu, amatpersonas parastajiem krieviem dod mājienu, ka tā būs ar visiem, kas ir pret karu Ukrainā.

"Tieši tāpēc, ka Alla Borisovna ir tik ievērojama, viņi neliek viņu mierā. Par pensiju... Tas, protams, ir smieklīgi, taču tas ir tīri simbolisks žests. Es varu iedomāties, kāda pensija Alla Borisovnai būtu ... Kaut kur ap 50-60 tūkstošiem rubļu, tas ir, ņemot vērā visus viņas titulus, nopelnus utt. Nu tas ir mazāk nekā 1000 eiro, un nevar teikt, ka tas ir liels ģimenes budžeta papildinājums. Bet šeit, protams, svarīga ir simboliskā nozīme. Krievijas valdība nododas visādām nopietnām lietām, pieļaujot visādas stulbības," Troickis sacīja jaunajā "Argument" izlaidumā.

Kremlis situāciju tikai pasliktina. Diez vai vienkāršie krievi priecājas par Pugačovas "vajāšanu".

"Viņi paņem populārākos, autoritatīvākos, vismīļākos krievu māksliniekus, un sāk viņus vajāt... Daļēji tas tiek darīts tikai iebiedēšanas nolūkos. Kremlis vēlas, lai visi pārējie mierīgi sēž, citādi būs sliktāk.Tas protams ir mīnuss Putinam un kremļa propagandistiem, jo Pugačova, un Zemfira un Ahedžakovs...viņu vajāšana neiepriecina vienkāršo krievu publiku,» secināja kritiķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas