Ko Markus Riva izjūt, lasot mobinga pilnus komentārus?

tautaruna.lv 15.janvāris 2023, 22:48
 
Gints Ivuškāns/f64
"Twitter" kontā Markus Riva atzīst, mobings komentāros viņu apbēdina, bet tas nav iemesls, lai nepasmaidītu par sevi pašu.

Markus Riva: "Es, lasot twitter mobingu (skumstu- emociju zīmīte). ir laikam baigi cool izcelties ar mobingu uz citu rēķina. Man nav problēmu ar pašironiju. Un bieži smaidu par visu to, kas te nāk manā virzienā. Bet varbūt labāk ir vairot labo? Vai aiziet nodarboties ar sportu? Vai pievērsties pašizaugsmei?"

Komentētāji ir vienprātīgi: "Twitteris proporcionāli vairāk sastāv no čīkstēšanas, neadekvātām diskusijām un heita. Tāpēc to te var gaidīt. Te tiek bieži izlaistas negācijas. Tāds atbalstošais un iejūtīgais burbulis kā TW vecāku komūna ir retums. Skaisti, jauki un ar taureņiem ir vairāk IG specialitāte."

"Es tiešām uzskatu, ka tev jau sen vajadzēja būt LV pārstāvim Eirovīzijā. Tev ir bijušas daudz dziesmas, kuras bija pelnījušas, bet diemžēl netika. Tas nav nekas slikts, ka centies vēl un vēl, no manas puses tas nekad nav bijis nekas negatīvi domāts. Lai tev šogad izdodas!"

"Vislabāk ir dziedāt! Rakstīt gabalus, un pēc iespējas labākus. Ja mobingotāji neļauj dziedāt, tad var dziedāt Eiropā uz ielas. Jādara to, kas padodas!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:24

Jaunākās diskusijas