Latvieši nebeidz pārsteigt. Rēzeknē piedāvā suši "Siļķe kažokā"

tautaruna.lv 15.janvāris 2023, 20:44
 
F64
Latvieši tiešām ir spējīgi pielāgoties pasaules virtuves garšām, radot sev vien saprotamus ēdienus, ko tikkai attāli var salīdzināt ar oriģinālu - mums jau ir gan šašliki gan picas latviešu gaumē.

Šoreiz esam pārspējuši paši sevi - absolūts jaunums Rēzeknē - suši "Siļķe kažokā". "Twitter" lietotāja raksta: "Inovācija! Latviskā dzīvesziņa! Suši - siļķe kažokā! Rēzeknes tūrisma gastronomiskā galamērķa potenciāla atslēga!!!"

Pevienotajā fotogrāfijā redzams, ka šo produktu piedāvā uzņēmums "Sushi Li". 8 gabaliņi jaunā suši veida maksā 12 eiro un tos var pasūtīt Rēzeknē. Norādīts arī telefona numurs un precīza adrese.

Komentētāji ir neizpratnē: "Lūdzu saki, ka tas ir photoshopped joks." "Nākamais būs rosols vai rasols - ka viņu tur - maki par 12 eiro." "Krieviskā,ja precīzāk. Siļķe kažokā nav latviešu,bet krievu (padomju) kulinārijas šedevrs."

Tajā pašā laikā vairāki nesaskata nekā slikta šādai suši interpretācijai: "Beidzot kāds to izdarīja!" "What a time to be alive :D rīt braucu uz Latgali....." "Mums Ikšķiles kafejnīcā Dainas ir Dainu Maki ar kūpinātu vistu, Filadelfijas sieru un sweet chilli mērci. Ļoti garšīgs."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas