Vai tā ir taisnība? NLO pētnieka sacītais patiesi izbrīna

tautaruna.lv 15.janvāris 2023, 17:40
 
Ekrānuzņēmums/ youtube.com
Heiki Kulju ir pensionēts uzņēmējs, kurš ceļo apkārt ar savu mazo lidmašīnu un ir Somijas pazīstamākais NLO pētnieks, raksta portāls "Iltalehti".

Viņš ir vairāk nekā pārliecināts, ka augstu kosmosā jau notiek sīvas cīņas par mūsu planētu. "Ļaunās rases vēlas iekarot mūsu planētu, bet labās - aizsargāt cilvēkus, Zemes unikālo dabu un tās resursus," saka Kulju.

73 gadus vecais Heiki Kulju, kurš dzīvo Lapuā, par NLO sāka interesēties agrā bērnībā, kad Somijā tika izdotas pirmās grāmatas par NLO.

Kulju ir Somijas NLO pētnieku asociācijas valdes priekšsēdētājs un viens no valsts ievērojamākajiem ufologiem. Viņš saka, ka ārpuszemes civilizācijas ir reālas, un ārpus mūsu planētas ir labvēlīgu un ļaunu būtņu grupas, kas cīnās par Zemi.

"Ārzemju civilizāciju vēstījums tiek iekļauts filmās, lai cilvēki varētu labāk sagatavoties nākotnei. Arī daudzi NLO pētnieki apstiprina, ka zvaigžņu kari nav tālu!" stāsta Kulju.

Viņš piebilst, ka citplanētiešu civilizācijām ir diplomātiskas attiecības ar cilvēkiem, taču tas tiek slēpts no parastajiem pilsoņiem, lai nepieļautu ekonomikas sabrukumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas