VIDEO: pacients dusmās uzbrūk ārstei slimnīcā

tautaruna.lv 15.janvāris 2023, 18:44
 
Ekrānšāviņš no video
Lietuvā, Ķēdaiņu slimnīcā kāds iereibis un agresīvs pacients uzbrucis ārstam. Pārkāpējs jau ir aizturēts, taču slimnīcā atzīmē, ka šis nav pirmais šāds gadījums, vēsta Tv3.lt.

Lietuvas slimnīca savā Facebook lapā publicējusi video kadrus, kuros redzams, kā kāds vīrietis iziet no neatliekamās palīdzības nodaļas, bet viņu cenšas aizturēt sieviete-mediķe. Nepakļaujoties ārsta aicinājumam atgriezties kabinetā, pacients vardarbīgi nogrūž sievieti uz grīdas, bet prom neiet.

Kadros redzams, ka ārste, iespējams, savainojusi roku, bet agresīvais vīrietis turpina kliegt. Tad no kabineta iznāk pārējais medicīnas personāls un mēģina vīrietim kaut ko paskaidrot.

Kādā brīdī viņš izņem no kabatas telefonu un sāk filmēt notiekošo, it kā iemūžinot slimnīcas personāla slikto attieksmi.

"Pacients reibuma stāvoklī ar ātro palīdzību ieradās slimnīcas reanimācijas nodaļā. Viņš bija agresīvs, filmēja medicīniskā personāla darbu un teica, ka parādīs (citiem), kā viss notiek," portālam Tv3.lt pastāstīja Ķēdaiņu slimnīcas direktore Edīte Vaškevičiene.

Tikai policijai izdevās savaldīt un aizturēt iereibušo vīrieti.

Slimnīca Facebook ierakstā skaidro, ka pēdējā laikā ir pieaugusi pacientu agresija pret ārstiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas