Tviterī zibeznsātrumā populārs kļūst ieraksts, kur Rīgā iespējāms paēst pusdienas par 4 eiro

tautaruna.lv 15.janvāris 2023, 3:30
 
Pixabay
Cenu pieaugums ir skāris teju it visas jomas, arī daudzas kafejnīcas, resorāni ir spiesti paaugstināt savas cenas, lai izdzīvotu, tāpēc lielu interese soctīklos radījis ieraksts, ka Rīgā ir vēl vietas, kur paēst par 4 eiro.

Aigars: Piparā 4-5eur arī var šādi paēst

Posta autors: 4-5 € neder. Der 4. No 5€ arī pārsvarā visur maksā. Mr Bobs, kas ir populārs bistro, šāda porcija uz svaru man sanāca 6€. Vēl vienā apriņķa kafūzī karbonāde vien 3.50€ maksā. Šodien izmēģinājām te. Izcili, un ir izvēle gan salātos, mērcēs, piedevās un gaļās. Cena viena.

Evija: Restorāna cienīgs pusdienu piedāvājums ir GrillGarden Āgenskalnā. Šis ir otrais pa 4,6eur. Ja ņem zupu vai saldo + otro, tad 5,6eur, bet restorāna vaibiņš par nu jau standarta pusdiena piedāvājuma cenu.

Zane: Ķīpsalas Expo Café 3.60 pusdienas, ar zupu vai saldo 3.90. Uzkrauj pamatīgi un ir ļoti garšīgi, noteikti iesaku,ja kādreiz ir pa ceļam.

Rolands: Trešā Brīvdiena, Zemitānu ielā. Labas cenas un garšīgi. 4-5-8€ atkarībā ko ņem. Visur citur vismaz 10€, tad es labāk eju uz kādu restorānu un paēdu pa 15€.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas